Ντιναμό Κ.-Μπενφίκα 0-2: Βάσεις πρόκρισης! (hls)

Από το πρώτο ημίχρονο στο ουδέτερο Μιέσκι στο Λοτζ της Πολωνίας η Μπενφίκα ένιωθε άνετα και πήρε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ανάγκασε την Ντιναμό Κιέβου να στερηθεί την φυσική της έδρα και να υποδεχθεί στο ουδέτερο Μιέσκι της Πολωνίας την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Οι “Αετοί” της Λισσαβόνας θέλησαν να μπουν δυνατά στο ματς και ήδη από το δέκατο λεπτό έβαλαν βάσεις νίκης με το 1-0 χάρη σε μια “οβίδα” του Ζιλμπέρτο Ζούνιορ. Στο 37′ ήρθε και το 2-0 με τον Ράμος και στη συνέχεια έλεγξαν πλήρως το ματς, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε και μάλιστα με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Πλέον η ομάδα του Σμιντ καλείται να διαχειριστεί το πολύ καλό σκορ που πήρε στην Πολωνία ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League.

Οι ενδεκάδες

Ντιναμό Κ.(Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Ζαμπάρνι, Ποπόφ, Κετζιόρα, Ντούμπιντσακ, Τσιγκάνκοφ, Αντριέφσκι, Σαπαρένκο, Σεπέλεφ, Μπεσέντιν, Μπουγιάλσκι

Μπενφίκα (Ρότζερ Σμιντ): Βλαχοδήμος, Οταμέντι, Μοράτο, Ζούνιορ, Γκριμάλντο, Λουίς, Φερνάντες, Ζ.Μάριο, Ράφα Σίλβα, Νέρες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.