Μίντιλαντ – Μπενφίκα 1-3 : Οι «αετοί» της Λισαβόνας δεν παίζουν… Lego!

Με επιβλητικό τρόπο νικώντας και στο Μίντιλαντ, 3-1 προκρίθηκε στα πλέϊ-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπενφίκα, χάρις τα γκολ των Έντσο Φερνλαντες, Αραούχο και Ντιόγκο Γκονσάλβες

Στο Mίντιλαντ της Δανίας υπάρχει η Legoland, το πάρκο που έχει ως βάση το γνωστό παιχνίδι δημιουργίας και συναρμολόγησης που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους!
Σε αυτή την περιοχή της βόρειας Ευρώπης η τοπική ομάδα και η Μπενφίκα έπαιξαν την 2η τους παρτίδα με στόχο την πρόκριση στα πλέϊ – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας πάντως ως δεδομένο πως οι «αετοί» της Λισαβόνας είχαν το σοβαρό πλεονέκτημα μετά το 4-1 στο Ντα Λουζ..
Απόψε, η ομάδα της Πορτογαλίας δεν πήγαν για… βόλτα στην «παιχνιδούπολη» αλλά για να ξανακάνουν μια επίδειξη δύναμης σε μια πορεία χωρίς «φρένα» καθώς μεσολάβησε η άνετη νίκη στην πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος (4-0 την Αρούκα)
Ο νεοφερμένος Αργεντινός – 21 ετών παρακαλώ – Έντσο Φερνάντες άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό και τον δικό του «λογαριασμό» στους Λουζιτανούς καθώς αυτό ήταν και το πρώτου τέρμα σε επίσημο ματς.
Άλλος ένας εκπρόσωπος της νέας «φουρνιάς» της Μπενφίκα, ο 20χρονος Ενρίκο Περέϊρα Αραούχο έκανε με κεφαλία το 0-2 στο 55’ σε μια παρτίδα που εκ των πραγμάτων είχε αποκτήσει νωρίς νωρίς τον χαρακτήρα της τυπικής διαδικασίας!
Μείωσαν με βολέ του Σίστο στο 63΄οι γηπεδούχοι για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 ο Ντιόγκο Γκονσάλβες στο 88’
Η Μπενφίκα που έδειξε πως δεν αστειεύεται και δεν «παίζει», ετοιμάζεται για τα ματς με τη Ντιναμό Κιέβου έχοντας και φέτσος τον χαρακτήρα μιας ομάδας που θέλει να «πετάξει» ψηλά με πολλά νέα παιδιά – όπως οι άνθρωποί της ξέρουν να «περισυλλέγουν» με μικρό ή και μεγάλο αντίτιμο – που θα την «απογειώσουν» με την πρόοδό τους… ποικιλοτρόπως


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.