Μακάμπι Χάιφα-Απόλλων Λεμεσού 4-0: Θρίαμβος και οι Κύπριοι κοντά στον… Ολυμπιακό

Η Μακάμπι Χάιφα «κλείδωσε» ουσιαστικά από το πρώτο ματς την πρόκριση στα playoffs του Champions League! 4-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Ισραήλ και η ρεβάνς είναι τυπικής διαδικασίας. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί από την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου τον Απόλλωνα για μία θέση στους ομίλους.

Η Μακάμπι Χάιφα με… ορμή από τον θρίαμβο της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το 4-0 επί του Ολυμπιακού συνέτριψε με το ίδιο σκορ και τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Ισραήλ και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα προκριθεί στα playoffs του Champions League. 

Αν ο Ολυμπιακός περάσει από το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του εν λόγω ζευγαριού ωστα playoffs του Europa League, δηλαδή πιθανότατα τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Oι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέρος και βρήκαν το πρώτο τους γκολ στο 38′ όταν μετά από προσπάθεια του Χαζίζα ο Πέιμπερνς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 54′ ο Μοχάμεντ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του και στο 60′ οι ισορροπίες άλλαξαν μετά την αποβολή του Γιοβάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 62′ ο Μοχάμεντ έκανε το 3-0 και τελείωσε το ματς. Στο 79′ ο δις σκόρερ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Πιερότ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0, το οποίο αφήνει στους Κύπριους μηδενικά περιθώρια ενόψει της ρεβάνς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.