Μαρτίνς: «Κάθε ματς θα είμαστε και καλύτεροι, πρέπει να πιέσουμε πιο ψηλά τη Μακάμπι Χάιφα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το αυριανό (27/07) παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα και αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει αρκετά πιο επιθετικά, πιέζοντας ψηλά τους Ισραηλινούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό (27/07) παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα:

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ματς δεν τα πήγαμε καλά. Αυτό ευθύνεται και στον αντίπαλο και στις κακές συνθήκες που βρήκαμε εκεί. Όπως για παράδειγμα η υγρασία. Παράλληλα, φτάσαμε αργά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μην γίνει σωστή προθέρμανση. Το γεγονός πως ήταν το πρώτο επίσημο ματς και όσο περνάει ο καιρός προετοιμαζόμαστε καλύτερα. Τέλος παίζαμε εκτός έδρας, αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Η προσέγγιση του ματς θα είναι διαφορετική με τον κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να παίξουμε με πίεση πιο ψηλά και να εκμεταλλευτούμε τις καλύτερες συνθήκες.»

Για το πλάνο, ώστε ο Ολυμπιακός να λύσει το πρόβλημα της δημιουργίας που είχε στο πρώτο ματς:  «Αυτό που δεν πήγε καλά ήταν η έλλειψη πίεσης. Ήμασταν πολύ κατώτεροι και αυτό πρέπει να βελτιωθεί. Πρέπει να έχουμε κατοχή. Ο Ολυμπιακός δεν πίεσε και έπαιξε πολύ χαμηλά, σε σύγκριση με το ότι συνηθίζει να κάνει» 

Για το αν έχει στο μυαλό του κάποιες αλλαγές και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τελευταίας στιγμής: «Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Ο Σίμε (Βρσάλκο) είναι επίσης καλά. Με εξαίρεση τους Κούτρη, Χασάν και Γκάρι. Σε σχέση με το πρώτο ματς είμαστε όλοι σε καλύτερη κατάσταση. Για αύριο δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιοι παίκτες θα παίξουν, ούτε το σύστημα.» 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.