Ολυμπιακός: Πως αντιμετωπίζει την κριτική ο Μαρτίνς

Τα... κύματα της κριτικής προφανώς φτάνουν ως τον Πέδρο Μαρτίνς. Πως τα αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Οι μέρες για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα περνούν αντίστροφα! Την Τετάρτη (27/07, 22.00, MC LIVE Novasports.gr) γύρω στα μεσάνυχτα θα είναι γνωστό αν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τη φετινή περιπέτεια του στα προκριματικά του UEFA Champions League ή αν θα συνεχίσει την προσπάθεια του να πιάσει… ομίλους στο Europa League. Δεν είναι ένα απλό ματς αυτό στο Φάληρο.

Το “Καραϊσκάκη” ανυπομονεί να κουνήσει ξανά σεντόνι! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού παλιότερα θα είχε ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη για την εκτός έδρας ισοπαλία στη Χάιφα, ακόμα και αν αυτή ήρθε με αρκετή δόση τύχης εκ μέρους της Μακάμπι και μάλιστα στο φινάλε του ματς. Το μπόνους του εκτός έδρας γκολ δεν υφίσταται πλέον κι έτσι στο Φάληρο θα ξεκινήσουν όλα απ΄το μηδέν! Μεγάλη μερίδα φίλων της ομάδας φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένη απ’ τα πρώτα δείγματα του νέου Ολυμπιακού.

Αν συνδυάσουμε και τη μέτρια περσινή εικόνα (παρά τη σχετικά άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος) δημιουργείται ένα ιδιόμορφο κλίμα. Προφανώς τα βέλη τα εισπράττει ο Πέδρο Μαρτίνς. Εκείνος έχει πολλές φορές δηλώσει πως είναι υπεύθυνος για τις κακές βραδιές, εκείνος εγγυήθηκε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν αντάξιος των προσδοκιών στη Χάιφα (δείτε το παρακάτω video). Για τους πραγματιστές οι “ερυθρόλευκοι¨ ήταν μια έτοιμη ομάδα, για τους αυστηρούς ήταν παντελώς ανέτοιμοι.

Πως όμως διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση ο Πορτογάλος τεχνικός; Μιλάμε για έναν πολύ έμπειρο προπονητή πλέον. Την εμπειρία αυτή την απέκτησε στον Ολυμπιακό δια πυρός και σιδήρου. Μέσα από πολλές επιτυχίες, αλλά και αποτυχίες. Ας μην ξεχνάμε πως έχει γράψει ιστορία με τους Πειραιώτες και απέχει μια νίκη μακριά απ’ τον θώκο του πλέον πολυνίκη προπονητή του συλλόγου!

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν κλείσει τ’ αυτιά τους σε ό,τι μπορεί να φτάσει ως εκείνους μέσω των social media ή άλλων πηγών. Προφανώς και έχουν επαφή με την πραγματικότητα, ωστόσο είναι επικεντρωμένοι στο έργο τους. Γνωρίζουν πως “έτσι είναι το ποδόσφαιρο” και πως πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τη σκληρή κριτική. Μέχρι εκεί όμως. Το πλάνο είναι συγκεκριμένο και με βάση αυτό θα κινηθούν στο παιχνίδι πρόκρισης με τη Χάιφα. Οπότε μην περιμένετε ανατροπές. Αλλαγές θα υπάρξουν, ωστόσο αυτές θα είναι στα πλαίσια της ποδοσφαιρικής λογικής του Πέδρο Μαρτίνς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.