Ολυμπιακός: Αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα ο Μαρτίνς

Ο μετρ των καλοκαιρινών προκρίσεων Πέδρο Μαρτίνς ξέρει τον τρόπο. Οι σκέψεις για ενδεκάδα.

Η αναμονή για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2022-2023 φτάνει στο τέλος της. Οι Πειραιώτες θ’ αντιμετωπίσουν απόψε το βράδυ (20.00, MC LIVE Novasports.gr) τη Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Πρόκειται για μια απαιτητική μονομαχία και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει να προετοιμάσει τους ποδσφαιριστές του σε αθλητικό και πνευματικό επίπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα στηρίξει πολλά στον υπάρχοντα κορμό για ένα θετικό αποτέλεσμα στο κατάμεστο “Σαμί Οφέρ”, μπροστά σε 30.000 θεατές.

Υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο ματς. Καιρικές συνθήκες, κατάσταση αγωνιστικού χώρου, γεμάτο στάδιο. Για τον Ολυμπιακό είναι παρήγορο πως ο προπονητής έχει μεγάλη γνώση του τι χρειάζεται να έχει μια ομάδα για να πανηγυρίσει προκρίσεις μέσα στο καλοκαίρι. Για να μιλήσουμε με αριθμούς, ο 52χρονος κόουτς έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε 12 ματς απ΄τη σεζόν 2018-2019 σε προκριματική φάση Champions League. Από αυτά έχει χάσει μόνο ένα (στα πέναλτι) με αντίπαλο τη Λουντογκόρετς. Είναι το τελευταίο χρονικά παιχνίδι και το μοναδικό που σηματοδότησε αποκλεισμό. Στα υπόλοιπα ματς, μετράει οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Στα ματς αυτά οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει 21 φορές και έχουν δεχτεί μόλις οκτώ γκολ. Είναι “γάτα” λοιπόν ο Μαρτίνς στα προκριματικά και ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν θα εμφανιστεί αιφνιδιασμένος ή αδιάβαστος. Η κίνηση του Πορτογάλου να μην δώσει εικόνα τους αντιπάλους μέσω προπόνησης στο στάδιο του αγώνα καταδεικνύει πως δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη.

Αν δεν προχωρήσει σε κάποια μεγάλη έκπληξη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει με τον Βατσλίκ κάτω απ΄τα δοκάρια, μπροστά του θα βρεθούν οι Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σωκράτης και Βρσάλικο, Εμβιλά και Μαντί Καμαρά θα είναι το ντουέτο των αμυντικών χαφ. Μπροστά τους θα επιχειρεί ο Αγκιμπού, ενώ μπροστά τους θα βρεθούν οι Ζινερνάγκελ, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Την πόρτα της ενδεκάδας χτυπά ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.