Στο «κόλπο» της πρόκρισης η ΑΕΚ Λάρνακας – Σημαντικό βήμα με Σωτηρίου η Λουντογκόρετς

Η ΑΕΚ Λάρνακας, πήρε την ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στην Μίντιλαντ και θα επιδιώξει στο δεύτερο ματς στις 26 Ιουλίου να πάρει την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Βήμα πρόκρισης έκανε η Λουντογκόρετς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτηρίου που πέτυχε 2 γκολ κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς.

Η ΑΕΚ Λάρνακας, πήρε την ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στην Μίντιλαντ και θα επιδιώξει στο δεύτερο ματς στις 26 Ιουλίου να πάρει την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Βήμα πρόκρισης έκανε η Λουντογκόρετς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτηρίου που πέτυχε 2 γκολ κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς.

Η Μίντιλαντ, απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Τσιλούφια με τον Πίριτς να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση παραχωρώντας το κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι στο 12 απείλησε με τον Ντρέιερ, όμως και πάλι ο πορτιέρε της ΑΕΚ Λάρνακας έσωσε την ομάδα του.

Ο Τσιλούφια σκόαρε στο 37, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Η ομάδα του Μπο Χέντρικσεν έχασε μια ακόμη σπουδαία ευκαιρία στο 41 με τον Εβάντερ να σημαδεύει τ΄οριζόντιο δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 56΄με τον Ολατούντζι το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Στο 81, Η ΑΕΚ Λάρνακας πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Άνταμ Γκιούρσκο που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα στο γκολ της Κυπριακής ομάδας. Ο Έρικ Σβιατσένκο στο 84 νίκησε τον Πίριτς για να κάνει το 1-1.

Μίντιλαντ: Όλαφσον, Ντάλσααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Άντερσον(59; Τικόσεν) , Εβάντερ(44΄Τσαρλς), Ονιεντίκα, Παουλίνιο(59΄Ντιού), Ίσακσεν(75΄Καμπά), Ντρέιερ, Τσιλούφια( 59΄Λιντ)

ΑΕΚ Λάρνακας:Πίριτς, Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Χριστοφόρου(72΄Ροζάλες), Γκουστάβο, Όιερ, Γκιούρσκο(89΄Γκονζάλες), Τριχόφσκι(82΄Άλτμπαν), Φαράζ(82΄Μάμας), Ολατούντζι(72 Ράφα Λόπες)

Λουντογκόρετς – Σάμροκ Ρόβερς 3-0

Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η Λουντογκόρετς, επικρατώντας στο πρώτο παιχνίδι της Σάμροκ Ρόβερς με 3-0.

Η ομάδα της Βουλγαρίας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και περισσότερη απειλητική. Στην πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία στο ματς, ο Πιέρος Σωτηρίου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κάουλι άνοιξε το σκορ για την Λουντογκόρετς στο 26ο λεπτό.

Στο 35 ο Χόναταν έκανε το σουτ με την άμυνα της Σάμροκ να προλαβαίνει ν΄απομακρύνει την τελευταία στιγμή!

Ο Κύπριος επιθετικός της Λουντογκόρετς πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 35ο λεπτό, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 37, ο Σωτηρίου που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, σκόραρε εκ νέου, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ιγκόρ Τιάγκο.

Ο Κύπριος άγγιξε το χατ τρικ στο 42, με την κεφαλιά του να σημαδεύει το δοκάρι!

Λουντογκόρετς: Παντ, Σισίνιο, Βερντόν, Πλαστούν, Νεντιάλκοβ, Καουλί(89΄Ιγκόρ ΤΙάγκο), Σαντάνα, Σόου, Χόναταν(78΄Ντέλεβ), Σωτηρίου(89΄Τισέρα), Τεκπετέι (71΄Ντεσπόντοφ)

Σάμροκ Ρόβερς: Μάνους, Γκρέις, Λόπες, Χορ, Λάιονς, Ο΄Νιλ, ΜακΚαν, Γουάτς(61΄Μπέρκι), Φιν(76΄Γκάνον), Γκάφνι, Τάουελ(78΄Κάβανο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.