Κάρλος Κλεμέντε, ο 9χρονος που φοβήθηκε ότι θα πεθάνει στο Παρίσι


Ο Κάρλος Κλεμέντε ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου όταν ο πατέρας του του ανακοίνωσε ότι έχει δύο εισιτήρια για τον τελικό Ρεάλ-Λίβερπουλ.

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική βραδιά κάθε χρονιάς όμως, εξελίχθηκε στον απόλυτο εφιάλτη για τον νεαρό φίλαθλο, ο οποίος μιλώντας στο “Athletic” τόνισε πως φοβήθηκε ότι θα πεθάνει από το χάος που δημιουργήθηκε με τα εισιτήρια και την αστυνομία έξω από το γήπεδο.

«Νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδος βόμβας. Φοβήθηκα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω σωστά. Φοβήθηκα γιατί δεν είχα ξαναδεί τέτοια προβλήματα. Ρώτησα τον μπαμπά μου «ποιος το έκανε αυτό;» και είπε ότι ήταν η αστυνομία. Φοβόμουν γιατί πάντα πίστευα ότι η αστυνομία ήταν καλοί άνθρωποι για να μας βοηθήσουν.

Δεν ήξερα τι ήταν αυτό (το δακρυγόνο) μέχρι που μου είπε ο πατέρας μου λίγες μέρες αργότερα. Έπρεπε να βάλω το κασκόλ μου της Λίβερπουλ πάνω από το στόμα μου. Ένας οπαδός της Λίβερπουλ – μια καλή κυρία – μου έδωσε μια μάσκα προσώπου και λίγο νερό. Τα μάτια μου έτσουζαν και έκλαιγα πολύ. Διήρκεσε περίπου ένα λεπτό, αλλά συνέβη σε δύο περιπτώσεις. Την πρώτη φορά, η βόμβα έπεσε μπροστά στον μπαμπά μου και έπεσε κάτω, τρόμαξα. Ήθελα απλώς να είμαι με τη μαμά μου. Πήρε τηλέφωνο τον μπαμπά μου και έκλαιγα λέγοντάς της ότι φοβήθηκα. Ήταν η πιο τρομαχτική εμπειρία της ζωής μου.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.