O Γκάρεθ Μπείλ προειδοποιεί τη Λίβερπουλ (pic)

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, προειδοποίησε τη Λίβερπουλ ότι είναι έτοιμος να αφήσει το στίγμα του στον τελικό του Champions League.

Ο διεθνής 32χρονος Ουαλός, είχε εξαιρετική απόδοση με δύο γκολ, όταν οι “Los Blancos” νίκησαν τους “Reds” με σκορ 3-1 στον τελικό του 2018 στο Κίεβο. Η σκέψη της ήττας που προκάλεσε ο Μπέιλ πριν από τέσσερα χρόνια, σίγουρα δεν έχει ακόμη ξεχαστεί από τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Ο πρώην εξτρέμ της Τότεναμ, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να προκαλέσει περισσότερο “πόνο” τους αποψινούς του αντιπάλους.
Ο Μπέιλ μπήκε στο Twitter σχεδόν 24 ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού για να δημοσιεύσει μια επιλογή από φωτογραφίες από το “Stade de France”, τον τόπο διεξαγωγής του τελικού, και πρόσθεσε τη λεζάντα: “#UCLFinal έτοιμος”.

Ο Μπέιλ έχει μπει στην αποστολή του Κάρλο Αντσελότι για τον τελικό, αλλά μένει να δούμε αν θα παίξει ρόλο στον αγώνα. Πραγματοποίησε μόνο επτά εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, σκοράροντας μία φορά και έχει υποστεί μια δραματική πτώση φόρμας τα τελευταία χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.