Αντσελότι: “Δυνατή ομάδα η Λίβερπουλ, θέλουμε το 14ο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ”

Ο Κάρλος Αντσελότι μίλησε για τον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ (28/05, 22:00) στο Παρίσι, υπογραμμίζοντας ότι οι "μπλάνκος" θέλουν ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ είναι δυνατή ομάδα, δήλωσε ο Κάρλος Αντσελότι. Όμως οι “ρεντς” έχουν περισσότερα πράγματα στο μυαλό τους εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ, “κυνηγούν” και τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ από την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό ίσως επηρεάσει την απόδοση του αγγλικού συλλόγου εν όψει του τελικού στο Παρίσι ισχυρίστηκε ο Ιταλός προπονητής. Στη συνέχεια τόσο ο Αντσελότι όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν το 14ο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

“Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις μια δυνατή ομάδα όπως η Λίβερπουλ, αλλά είμαστε χαρούμενοι. Δεν ανησυχώ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο μέρος όπου πολλοί άλλοι θα ήθελαν Είναι το καλύτερο παιχνίδι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πρέπει να το απολαύσουμε.

Η Λίβερπουλ είχε περισσότερες δυσκολίες από εμάς τον τελευταίο καιρό, παίζει πολύ σημαντικά παιχνίδια για να προσπαθήσει να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα την επηρεάσει. Στο τέλος, ωστόσο, και οι δύο ομάδες θα ζήσουν την ίδια στιγμή. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα, αυτοί το Κύπελλο Αγγλίας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα: να κερδίσουμε τον 14ο. Δεν μας επηρεάζουν τα όσα γράφονται για τις μεταγραφές. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Το κίνητρο και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος”, ανέφερε αρχικά ο “Δον Κάρλος” και στη συνέχεια μίλησε για την μετακίνηση του Κίλιαν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν στη Μαδρίτη:

“Για τον Eμπαπέ; Τώρα σκέφτομαι μόνο τον τελικό. Καταλαβαίνω τα σχόλια για τον Εμπαπέ. Δεν με ενοχλεί που συζητιέται. Εχουμε συνηθίσει σε αυτά τα πράγματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.