Τσέφεριν: «Παραμένει ανοιχτό για όλους το Champions League»

Το μήνυμα του ισχυρού άντρα της UEFA για τις αλλαγές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο ότι μέσα από τις αποφάσεις της UEFA για το… νέο Champions League, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αποδεικνύει πως είναι πιο ενωμένο από ποτέ και ότι το όνειρο συμμετοχής σε αυτό παραμένει ανοικτό στάθηκε ο Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Οι σημερινές αποφάσεις ολοκληρώνουν μια εκτεταμένη διαδικασία διαβούλευσης κατά την οποία ακούσαμε τις ιδέες οπαδών, παικτών, προπονητών, εθνικών ομοσπονδιών, συλλόγων και πρωταθλημάτων, με στόχο να βρούμε την καλύτερη λύση για την ανάπτυξη και την επιτυχία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιλεγμένη μορφή επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία και ότι θα βελτιώσει την ανταγωνιστική ισορροπία και θα δημιουργήσει σταθερά έσοδα που μπορούν να διανεμηθούν σε συλλόγους, πρωταθλήματα και στο ποδόσφαιρο σε όλη την ήπειρό μας, αυξάνοντας παράλληλα την απήχηση και τη δημοτικότητα των συλλογικών μας διοργανώσεων.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ήταν μια ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, με την Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων, τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και τις Εθνικές Ομοσπονδίες να συμφωνούν με την πρόταση που έγινε. Άλλη μια απόδειξη ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι πιο ενωμένο από ποτέ.

Επομένως, η πρόκριση θα παραμείνει αποκλειστικά με βάση τις αθλητικές επιδόσεις και το όνειρο συμμετοχής θα παραμείνει για όλους τους συλλόγους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.