Ρομπέρ Πιρές : “Λίβερπουλ η καλύτερη της Ευρώπης”

Λίγη ώρα πριν την σέντρα του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ, σε συνέντευξή του ο Ρομπέρ Πιρές χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την Λίβερπουλ.

Ο Ρομπέρ Πιρές φυσικά έγινε γνωστός για τα κατορθώματά του με τους Invincibles της Άρσεναλ αλλά πριν ολοκληρώσει την καριέρα του έφυγε από το Λονδίνο και φόρεσε και την φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Λίγη ώρα πριν την σέντρα του δεύτερο ημιτελικού της Βιγιαρεάλ με την Λίβερπουλ μίλησε για την μεγάλη αναμέτρηση.

“Η Λίβερπουλ ήταν αρκετά δυνατή στο πρώτο παιχνίδι αλλά στις ημέρες μας όλα είναι δυνατά. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αλλά όλα είναι πιθανά γιατί η Βιγιαρεάλ έχει καλούς παίκτες και νομίζω ότι θα έχει καλή στρατηγική για το δεύτερο ματς” ανέφερε ο Πιρές και πρόσθεσε.

“Το Μαδριγκάλ όπως και τότε όταν ήμουν στην Άρσεναλ και παίξαμε ημιτελικό με την Βιγιαρεάλ, ήταν εφιάλτης. Είναι ένα μικρό γήπεδο με τρομερή ατμόσφαιρα. Η Λίβερπουλ έχει δύο γκολ προβάδισμα αλλά στο Θεράμικα να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχει εύκολη αποστολή. Η Βιγιαρεάλ είναι μια ομάδα όπως ήταν όταν έπαιζα εγώ. Έχει την ίδια φιλοσοφία, τον ίδιο ιδιοκτήτη ο οποίος έχει πάθος. Για εμένα δεν είναι έκπληξη ότι βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League. Την φετινή σεζον είναι εξαιρετική και νίκησε δυνατές ομάδες οποτε ειμαι χαρούμενος για τον σύλλογο”.

Ο Πιρές έπαιξε στο κίτρινο υποβρύχιο από το 2006 ως το 2010 και σε 129 παιχνίδια μέτρησε 18 γκολ και 15 ασίστ.

Με τους Ισπανούς έφτασε μια φορά στα προημιτελικά του Champions League το 2009 όπου και αποκλείστηκε από την πρώην ομάδα του την Άρσεναλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.