Βιγιαρεάλ: Ο Ουνάι Έμερι πιστεύει στα θαύματα

Πεπεισμένος πως οι παίκτες του θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για να βρεθούν στον τελικό του Champions League, εμφανίστηκε ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η Βιγιαρεάλ μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 στη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ και να προκριθεί στον τελικό.

Αρχικά, ο Έμερι δήλωσε για τη ρεβάνς των δυο ομάδων στο “Μαδριγάλ”: “Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά που κάνουμε. Δεν έχω διαβάσει και δεν έχω ακούσει τίποτα. Η Λίβερπουλ έχει χάσει μόνο τρία ματς. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς. Να τους προκαλέσουμε κάτι που κανείς δεν τους έχει κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βρεις τις αδυναμίες του αντιπάλου και εκεί να χτυπήσεις”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Ζούμε μια ιστορική στιγμή. Πρώτα με το Europa League και τώρα με τα ημιτελικά του Champions League. Ο κόσμος είναι πολύ περήφανος για το έργο που γίνεται. Όλοι ταυτίζονται. Ο καθένας υπερασπίζεται κάτι δικό του. Είμαστε εδώ και θέλουμε να παίξουμε τον τελικό”.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως ο έλεγχος της μεσαίας γραμμής θα είναι το “κλειδί” για την ομάδα του: “Εκεί ο Τιάγκο έκανε ένα τρομερό παιχνίδι. Ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Ο Φαμπίνιο το ίδιο, είναι εξαιρετικός. Έχουν πολλούς παίκτες για όλες τις δουλειές στο γήπεδο. Στη Λίβερπουλ τα πάντα κινούνται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Καταφέραμε να μην τους δώσουμε καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο ματς. Έκαναν φάσεις στιγμές, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρες. Κάναμε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι σε αμυντικό επίπεδο. Αν αύριο ο τίτλος του MVP πάει σε παίκτη της Λίβερπουλ, τότε θα έχουμε μείνει εκτός συνέχειας. Κάνουμε καλά παιχνίδια στην έδρα μας, έχουμε καλές διαιτησίες και καλή αρμονία με τους ανθρώπους μας για να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή μας. Το να φτάσουμε στο 2-0 είναι περίπλοκο. Η αλλαγή στον κανόνα με τα διπλά γκολ μας ωφελεί”.

Τέλος, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στο “κίτρινο υποβρύχιο”: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στα ημιτελικά του Champions League. Στο γήπεδό τους ήταν καλύτεροι, αλλά καταφέραμε να αμυνθούμε καλά για να μην τους δώσουμε περισσότερους χώρους. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι μας και να αναζητήσουμε τις επιλογές μας. Έχουν λίγες απώλειες και συνήθως είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους. Θέλουμε να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με τους ανθρώπους μας. Παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας και πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να αμυνθούμε με όλες τις δυνάμεις μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.