Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται μόνο τη Λιντς

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει στραμμένη την προσοχή του στον αγώνα με τη Λιντς για το αγγλικό πρωτάθλημα και όχι στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη 4-3 επί της των “μερένχες”, όμως έδειξε πως η ρεβάνς μπορεί να περιμένει.

Χαρακτηριστικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Champions League: “Ήταν ένα καλό ματς ποδοσφαίρου, όπου πήραν μέρος δύο ομάδες με έναν εκπληκτικό αριθμό ποιοτικών παικτών στο χορτάρι και με εκπληκτική προσωπικότητα. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Νικήσαμε, θα πάμε να ξεκουραστούμε, ακολουθεί το ματς με την Λιντς και κατόπιν ταξιδεύουμε στην Ισπανία την ερχόμενη εβδομάδα. Για να κερδίσεις αυτή τη διοργάνωση, από τη μικρή εμπειρία μου, θα πρέπει να ξεπερνάς καταστάσεις που σου φέρνει στο δρόμο σου το ποδόσφαιρο”.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των “πολιτών” συμπλήρωσε: “Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ. Δεν έχει σημασία αν είσαι μπροστά στο σκορ με 1-0 ή 2-0 ή 3-0, θα πρέπει να αποδώσεις καλά και στα δύο παιχνίδια. Παίξαμε πραγματικά καλά στο πρώτο ματς και θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στο δεύτερο. Είναι ένα καλό τεστ για να δείξουμε την προσωπικότητά μας ως ομάδα και θα ταξιδέψουμε στην Ισπανία με στόχο να πάρουμε τη νίκη”.

Τέλος, ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του: “Τις χάνουμε αλλά τις δημιουργούμε. Δεν έχω ούτε ένα παράπονο, με το αποτέλεσμα ή την εμφάνιση. Είμαι τόσο υπερήφανος και απίστευτα χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε μπροστά σε όλο τον κόσμο, απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα. Κάναμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και με θάρρος, είτε όταν είχαμε την μπάλα είτε όταν δεν την είχαμε στα πόδια μας. Εάν παίξουμε με τον τρόπο που το κάναμε στο δεύτερο μέρος, δε θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη στη Μαδρίτη. Αυτό που θέλω να πω στους παίκτες μου είναι ότι το μόνο που πρέπει να σκέφτονται είναι να πάνε στο Μπερναμπέου και να δώσουν μία καλή παράσταση που μπορεί να φέρει τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.