Ατλέτικο Μαδρ. : Πέντε χιλιάδες οπαδοί περιμένουν

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, πέντε χιλιάδες οπαδοί των ροχιμπλάνκος, με αγορασμένα εισιτήρια περίμενουν να μάθουν αν θα μπουν στο γήπεδο.

Το πρωί της Δευτέρας η UEFA ενημέρωσε την Ατλέτικο Μαδρίτης ότι ένα κομμάτι της κερκίδας, που φιλοξενεί πέντε χιλιάδες οπαδούς, θα μείνει κλειστό για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών της Ατλέτικο στο πρώτο παιχνίδι.

Η Ατλέτικο έκανε άμεσα έφεση στην απόφαση καθως δεν είχε ενημερωθεί και είχε ήδη πουλήσει τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να υπάρχουν οποαδί που δεν γνωρίζουν ακόμη αν θα μπουν στο Γουάντα Μετροπολιτάνο.

Η Ατλέτικο ζήτησε μια προσωρινή απόφαση ή να μεταφερθεί η τιμωρία για το επόμενο εντός έδρας Ευρωπαϊκό παιχνίδι, όποτε και αν ειναι αυτό φέτος ή την επόμενη σεζόν.

Ο κόουτς Σιμεόνε ανέφερε στην συνέντευξη τύπου : “Εμείς θέλουμε τον κόσμο μας εκεί ή να βρεθεί μια λύση ικανοποιητική για όλους” ενώ ο αρχηγός Κόκε πρόσθεσε : “Δεν θέλω να μπλέξω αλλά θέλω όλους τους οπαδούς μας στο γήπεδο για την πιο σημαντική μάχη της σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.