Τούχελ: «Ο διαιτητής γελούσε με τον Αντσελότι»

Εκνευρισμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις ο Τόμας Τούχελ μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι κάτοχοι του τροπαίου έμειναν εκτός ημιτελικών παρά τη νίκη 3-2 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της ήττας με 3-1 στο πρώτο ματς στο Λονδίνο.

Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν 3-0 αλλά ακόμα και πριν από αυτό είχαν σκοράρει με τον Αλόνσο, όμως το γκολ του ακυρώθηκε καθώς είχε βρει την μπάλα με το χέρι προηγουμένως.

Ο προπονητής των «μπλε» Τόμας Τούχελ ήταν ενοχλημένος από την απόφαση του διαιτητή Μαρτσίνιακ να το ακυρώσειέπειτα από συνεννόηση με τον VAR, χωρίς να δει το ριπλέι, αλλά και από τη συμπεριφορά του Πολωνού διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα:

«Όταν παίζεις με τη Ρεάλ, δεν έχουν όλοι το κουράγιο να πάρουν αποφάσεις. Το ένιωσα αυτό στις μικρές λεπτομέρειες, τόσο στο πρώτο παιχνίδι όσο και εδώ. Δεν είδα το γκολ, αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν είδε ο ίδιος το ριπλέι. Πρέπει να ελέγχεις ο ίδιος την κατάσταση και όχι να αφήνεις την απόφαση σε κάποιον που κάθεται σε μία καρέκλα. Επίσης με απογοήτευσε το γεγονός ότι όταν πήγα να χαιρετήσω τον διαιτητή μετά το ματς, τον είδα να γελά με τον αντίπαλο προπονητή. Νομίζω ότι είναι λάθος να το κάνεις αυτό μετά το τελευταίο σφύριγμα, όταν μία ομάδα έχει παλέψει με την καρδιά της για 126 λεπτά. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γελά με τον αντίπαλο προπονητή και του το είπα».

Ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για την προσπάθεια:

«Είναι από τις ήττες που μπορούμε να αποδεχτούμε. Παίξαμε όπως θέλαμε, με την ποιότητα και τον χαρακτήρα που υπάρχει σε αυτή την ομάδα. Αξίζαμε να περάσουμε, αλλά ήμασταν άτυχοι. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο τρόπος που παίξαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.