Μπάγερν Μονάχου-Βιγιαρεάλ 1-1: Το “κίτρινο υποβρύχιο” βύθισε την Μπάγερν (hls)

Με χρυσή αλλαγή και σκόρερ στο 88' τον Τσουκβουέζε που είχε περάσει στο ματς 4 λεπτά νωρίτερα, η Βιγιαρεάλ πήρε ισοπαλία 1-1 στο Μόναχο, αποκλείοντας την Μπάγερν στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο μέρος οι Βαυαροί είχαν μπάλα, αλλά όχι και το καθαρό μυαλό για να απειλήσουν τον Ρούλι, ο οποίος πέρασε ήσυχο 45λεπτο. Το παιχνίδι των γηπεδούχων ήταν αρκετά προβλέψιμο με τους Μίλερ και Λεβαντόφσκι να είναι μπλοκαρισμένοι από τους αμυντικούς των Ισπανών και να δυσκολεύονται να απειλήσουν.

Tα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπάγερν να επιζητά με ζέση το γρήγορο γκολ που θα έφερνε τη σειρά στα ίσα. Το βρήκε με ποιον άλλο τον Λεβαντόφσκι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μίλερ, σκοράροντας για 13η φορά φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και 9η στο Μόναχο.

Από κει κι έπειτα ξεκίνησε η “κόκκινη καταιγίδα” με τους παίκτες του Νάγκελσμαν να δημιουργούν και να χάνουν σωρεία ευκαιριών. Είτε ο Ρούλι είτε η αστοχία κρατούσαν το ματς στο 1-0. Κι ενώ όλα “έδειχναν” παράταση ο Μορένο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντέιβις και σέρβιρε στον Τσουκβουέζε που είχε περάσει στο ματς στο 84′, με τον Αφρικανό να σκοράρει για το 1-1 στο 88′.

70 χιλιάδες θεατές πάγωσαν με την Μπάγερν να μην μπορεί να αντιδράσει στα λεπτά που απέμεναν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Παρά το 24-4 στις τελικές και το 65-35 στην κατοχή, η ομάδα του Έμερι πέρασε στην ημιτελική φάση όπου θα αναμετρηθεί με το νικητή του Μπενφίκα-Λίβερπουλ.

Στην πορεία της μέχρι του 4 του Τσάμπιονς Λιγκ η Βιγιαρεάλ έχει ηττηθεί μόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα 2 φορές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.