Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Στη Μαδρίτη η πρόκριση (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League και τα πάντα θα κριθούν στη Μαδρίτη

Με ενδιαφέρον περιμένουμε τον δεύτερο αγώνα μεταξύ Ατλέτικο – Μάντσεστερ Σίτι. Το 1-0 υπέρ της ομάδας του Γκουαρντιόλα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, δεν επιτρέπει σε κανένα από τους δύο να θεωρεί πως έχει το προβάδισμα στα προγνωστικά.

Η Σίτι είχε τον έλεγχο, κινδύνευσε ελάχιστα… και κέρδισε δίκαια.
Το πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα χωρίς τις μεγάλες φάσεις, ωστόσο η κατάσταση άλλαξε στη συνέχεια.

Χωρίς υπερβολή, η πρώτη καλή φάση στον αγώνα σημειώθηκε στο 55΄ όπου ο Ομπλακ με διπλή εντυπωσιακή απόκρουση του, κράτησε το μηδέν… kau;vwq αρχικά απομάκρυνε σε φάουλ του Ντε Μπρόινε και στην συνέχεια πεσμένος πρόλαβε τον Ρόδρι.

Δεύτερη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 64΄ όταν ο Λαπόρτ έπιασε αμαρκάριστος κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 70΄ καρποφόρησε η υπεροχή της Σίτι όταν μετά από καταπληκτική κάθετη του Φόουντεν στον Ντε Μπρόινε, ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση βολής για το 1-0

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Κανσέλο, Λαπόρτ, Στόουνς, Άκε, Ρόδρι, Γκουντογκάν (69΄ Φόουντεν), Μπερνάντο Σίλβα, Μαχρέζ (69΄ Ζεσούς), Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ (69΄ Γκρίλις)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Φελίπε, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Λόντι, Βρσάλικο, Κοντογκμπιά, Γιορέντε (60΄ Κορέα), Κόκε (60΄ Ντε Πολ), Γκριεζμάν (60΄ Γκριεζμάν), Ζοάο Φέλιξ (81΄Λεμάρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.