Σιμεόνε: «Απολαυστικό να βλέπεις τη Μάντσεστερ Σίτι»

Το εγκώμιο της Μάντσεστερ Σίτι έπλεξε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε εν όψει του αυριανού (5/4, 22:00), πρώτου προημιτελικού των δύο ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο «Etihad» και αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του.

«Είναι απόλαυση να βλέπεις πως μπορεί να παίξει η Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό που μου αρέσει σε ομάδες σαν τη Σίτι είναι η προσπάθεια που κάνουν για να ανακτήσουν αμέσως την κατοχή της μπάλας και να την κρατήσουν μετά στα πόδια τους.

Είναι πολύ ωραίο να τους βλέπεις να παίζουν» τόνισε αρχικά ο Σιμεόνε και πρόσθεσε πως «αυτό που με… ξετρελαίνει επίσης, είναι να βλέπω παίκτες τέτοιας κλάσης και ποιότητας να δουλεύουν τόσο σκληρά κι έντονα, παλεύοντας για κάθε μπάλα. Αυτό είναι που θέλει κάθε προπονητής.

Η σειρά θα είναι πολύ μακρά σε διάρκεια και πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να κάνουμε όσα μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα εδώ στο Μάντσεστερ»

Για τη σύγκριση της Σίτι με τη Γιουνάιτεντ, την οποία οι «ροχιμπλάνκος» απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο, ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος:

«Η Γιουνάιτεντ έχει εντελώς διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τη Σίτι. Η Σίτι είναι πιο πολύ ομάδα που θέλει και έχει την κατοχή της μπάλας, είναι πολύ κυριαρχική σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τα πάντα, σε σχέση με το τι κάναμε πριν από δύο εβδομάδες με την Γιουνάιτεντ, για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.