Μπαρτσελόνα : Μια βραδιά ιστορική (photo & vid)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 5-2 την Ρεάλ Μαδρίτης. Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League γυναικών και έγραψε ιστορία καθώς συγκέντρωσε το μεγαλύτερο φίλαθλο κοινό που έχει παρακολουθήσει γυναικείο αγώνα ποδοσφαίρου.

Η Μπαρτσελόνα και το Καμπ Νόου δεν απογοήτευσαν και έγραψαν ιστορία και στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Οι μπλαουγκράνα διέλυσαν με 5-2 την Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο γυναικείο Κλάσικο στην ιστορία που διεξηχθη στο Καμπ Νόου και το παρακολούθησαν 91.553 θεατές που μετέτρεψαν σε πάρτυ μια ιστορική βραδιά.

Το προηγούμενο ρεκόρ υπήρχε από το 1999 όταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Ρόουζ Μπόουλ της Πασαντίνα στην Καλιφόρνια, έδωσαν το παρών 90.185 θεατές για την αναμέτρηση των Ηνωμενων Πολιτειών με την Κίνα.

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη φορά στα ημιτελικά του Champions League. Τα γκολ πέτυχαν Μάπι, Μπονματί, Πίνα, Αλέξια και Χάνσεν. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε προηγηθεί με 2-1 στο παιχνίδι με τα γκολ των Όλγκα και Θορνόθα αλλά τελικά αποκλείστηκε.

Εντυπωσιακό και το Μωσαϊκό που ετοίμασαν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα με μήνυμα ισότητας και το γυναικείο σύμβολο πίσω από τις δύο εστίες. Για την ιστορία αυτό είναι το 78ο Μωσαϊκό που ετοιμάζουν οι φίλοι των μπλαουγκράνα από τις 7 Μαρτίου του 1992 όταν και το έκαναν για πρώτη φορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.