Γκουαρδιόλα: ”Να αποφύγουμε το πνίξιμο της Ατλέτικο”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξέρει ότι δεν πρέπει να επιτρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε να "πνίξει" τη Μάντσεστερ Σίτι όταν οι ομάδες αναμετρηθούν στα προημιτελικά του Champions League.

Ο προπονητής της Σίτι εντυπωσιάστηκε από το πώς η Ατλέτικο αντιμετώπισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον προηγούμενο γύρο, εμποδίζοντας τους Κόκκινους Διάβολους να επιβάλλουν το παιχνίδι τους στο δεύτερο ματς στο Ολντ Τράφορντ. Ο Γκουαρδιόλα πιστεύει ότι ο Σιμεόνε έχει δουλειά για όσο διάστημα τη θέλει στην Ατλέτικο, επισημαίνοντας ότι η ασφάλεια και η υποστήριξη του διοικητικού συμβουλίου αποτελούν ένδειξη για την επιτυχία που είχε ο σύλλογος, ιδίως στην κατάκτηση του τίτλου της LaLiga την περασμένη σεζόν. Αναγνωρίζει επίσης ότι η Ατλέτικο είναι τόσο έμπειρη στο επίμονο στυλ που παίζει, που ακόμη και μια ομάδα επιπέδου Σίτι μπορεί να δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό.

“Είναι αυτό που είναι και μπορούν να αποφύγουν αυτό που είσαι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ποιότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης”, είπε ο Γκουαρδιόλα. «Προσπαθείς να επιβάλεις το παιχνίδι σου, αλλά μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο». Ο Σιμεόνε θεωρείται ως ο μάστορας του να πνίγει τις αντίπαλες ομάδες και να αντλεί από τους δικούς του παίκτες απαράμιλλο ποσοστό δουλειάς. Αλλά αν του αρέσει να μην δέχεται γκολ, μου αρέσει περισσότερο από εκείνον», είπε ο Γκουαρδιόλα. “

Ο προημιτελικός θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ Σίτι και Ατλέτικο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ ο Γκουαρδιόλα αποκλείστηκε στην τελευταία του συνάντηση με τους Ισπανούς στα νοκ άουτ αυτής της διοργάνωσης, όταν η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε στα ημιτελικά (2015-16).

«Το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει σε αυτόν τον σύλλογο είναι ότι ο Σιμεόνε δεν θα απολυθεί και όλοι οι παίκτες γνωρίζουν ότι είναι ο προπονητής και θα είναι προπονητής. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν ότι η ιεραρχία υποστηρίζει άνευ όρων τον προπονητή για το γεγονός των αποτελεσμάτων που είχαν στο παρελθόν. Θα προσπαθήσουμε, γνωρίζοντας ότι θα είναι δύσκολο και στα δύο παιχνίδια μας εναντίον τους. Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή. Κάθε παιχνίδι έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν ένα γκολ. Πηγαίνουμε σε ένα ωραίο γήπεδο με απίστευτους οπαδούς και θα πάμε εκεί για να φτάσουμε στον ημιτελικό. Ας ελπίσουμε ότι ανησυχούν να παίξουν εναντίον μας.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.