Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ 0-3 : “Τορπιλισμός” του Πιεμόντε στο τελευταίο 15λεπτο! (hls)

Με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά η Βιγιαρεάλ νίκησε με 3-0 την Γιουβέντους και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόραραν οι Τζέραρν Μορένο (78' πεν.), Πάου Τόρες (85') και Ντατζούμα (92' πεν.)

Η Βιγιαρεάλ πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου θα βρεθεί για πρώτο φορά στην καριέρα του ο Ουνάι Έμερι (!) καθώς χειρίστηκε άψογα τη ροή του ματς στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους και εν τέλει θριάμβευσε με σκορ 3-0!
Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της, κυρίως με τον Σέρβο Βλάχοβιτς..
Στην επανάληψη το «κίτρινο υποβρύχιο» κατάφερε να περιορίσει τις πιέσεις των γηπεδούχων και σταδιακά, αφού πήρε… ανάσες βρήκε χώρο προκειμένου να εξαπολύσει τις «τορπίλες» στις αντεπιθέσεις!
Στο 78’ ο διαιτητής Μαρτσίνιακ έδειξε το σημείο του πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρουγκάνι επί του Κοκελίν.
Από τα 11 βήματα ο Τζέραρντ Μορένο, «γλέντησε» την επιστροφή του στην δράση – μετά τον τραυματισμό του – κάνοντας το 0-1.

Το ματς άλλαξε άρδην με την Γιούβε να ψάχνει ακόμη πιο σπασμωδικά τις αντιδράσεις της και τη Βιγιαρεάλ να σημειώνει δεύτερο τέρμα με τον Πάου Τόρες έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παρέχο,.
Με κεκτημένη ταχύτητα, ήρθε και ένα τρίτο τέρμα στο… σενάριο του πρώτου! Μια καλή αντεπίθεση, σουτ του Νταντζούμα και τον Ντε Λιχτ να αποκρούει με το χέρι!
Από τα έντεκα βήματα ο Ολλανδός Νταντζούμα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.. Ίσως όχι τόσο δίκαιο, σαν σκορ, για τη «Μεγάλη Κυρία» αλλά απόλυτα αντιπροσωπευτικό της έμπνευσης και του αγωνιστικού θράσους που έδειξαν οι φιλοξενούμενοί της…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.