Λιλ : Να κρατήσει ζωντανό το όνειρο

Ο προπονητής της Λιλ, Ζοσλέν Γκουβερνέκ δήλωσε απλά πως Champions League είναι, όλα μπορούν να γίνουν ακόμη και να μείνει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης για τους Γάλλους.

Ο Ζοσλέν Γκουβερνέκ δεν έκρυψε ότι η ομάδα του έχει στόχο στον αγώνα με την Τσέλσι την πρόκριση. Στο Champions League έχουν γίνει αρκετά πράγματα που έχουν σοκάρει τον κόσμο και οι Λιλουά θέλουν για άλλη μια φορά να σοκάρουν την Ευρώπη όπως πέρσι όταν κατέκτησαν το πρωτάθλημα Γαλλίας.

“Πρέπει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που πιστεύει στην πρόκριση. Μας δίνετε πιθανότητες πρόκρισης 10%. Σε τέτοιες περιπτώσεις η Λιλ πάντα παίζει καλά. Όλη η Ευρωπαϊκή πορεία φέτος έχει απαιτήσει το 300% της ομάδας σε προσπάθεια. Αυτό συμβαίνει. Το Champions League είναι κάτι ξεχωριστό. Στην ιστορία του έχουν γίνει πραγματα που κανείς δεν περίμενε. Μια διοργάνωση μύθων, συναισθημάτων, τραγωδιών και μεγάλων ανατροπών. Αυτό πρέπει να μας δίνει δύναμη. Θέλουμε το στάδιο, ο κόσμος να μας βοηθήσει για να μείνει ζωντανό το όνειρο, για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ακόμη πιο μεγάλα πράγματα”.

Ο Μπεντζαμιν Αντρέ δήλωσε για το ματς.

“Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα. Σπουδαίος προπονητής και παίκτες. Δεν περιμένουμε να καταρρεύσουν επειδή συμβαίνουν κάποια πράγματα εκτός γηπέδου. Μια κορυφαία ομάδα θα είναι απέναντι μας και για άλλη μια φορά πρέπει να ανατρέψουμε τα δεδομένα και θα το προσπαθήσουμε”.

Ο κόουτς Γκουβερνέκ θα παίξει 4-4-2 καθώς πρέπει να ρισκάρει από την αρχή για την πρόκριση με μοναδικό σημαντικό πρόβλημα την απώλεια του Πορτογάλου μέσου Ρενάτο Σάντσες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.