Γιουβέντους : Για τον Αλέγκρι είναι τελικός

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαξ Αλέγκρι χαρακτήρισε τελικό το δεύτερο παιχνίδι με την Βιγαιρεάλ για την πρόκριση στους οκτώ του Champions League.

Η Γιουβέντους είναι αήττητη στους τελευταίους δεκαπέντε αγώνες της. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Στο πρώτο ματς με την Βιγιαρεάλ δεν εντυπωσίασε αλλά έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από την Ισπανία.

“Η ομάδα είναι καλά. Έχουμε την φιλοδοξία να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό και το ματς με την Βιγιαρεάλ είναι επίσης τελικός για εμάς. Ο αντίπαλος έχει εμπειρία και έναν προπονητή που δεν θα μας επιτρέψει τίποτα. Έχουν ποιότητα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”.

Ο κόουτς πρόσθεσε ότι οι Κιελίνι, Ντιμπάλα και Μπερναρντέσκι είναι έτοιμοι για το παιχνίδι αλλά και ότι οι Μπονούτσι, Σάντρο και Ζακαριά πρέπει να μείνουν εκτός.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Μανουέλ Λοκατέλι.

“Πρέπει να μπούμε πεινασμένοι στο γήπεδο. Έχουμε γίνει ομάδα, καλό σύνολο και είμαστε ενωμένοι. Όλα δουλεύουν άψογα και το κλίμα έχει αλλάξει. Η νοοτροπία του συλλόγου σε αλλάζει και είναι απλό ή θα προσαρμοστείς και θα παίξεις μπάλα σε μια σπουδαία ομάδα ή θα φύγεις. Καταλάβαμε στο πρώτο ματς πόσο δυνατή ομάδα είναι. Κάναμε ένα λάθος και μας τιμώρησαν άμεσα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.