Champions League: Οι τέσσερις «μαύρες» νύχτες της Παρί Σεν Ζερμέν

Η προσπάθεια της Παρί Σεν Ζερμέν να φτάσει στην πρώτη κατάκτηση του Champions League, ολοκληρώθηκε απότομα το βράδυ της Τετάρτης, αφού έχασε το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε.

Ο αποκλεισμός των Παριζιάνων γίνεται ανησυχητική τάση και πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα για να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο που έχει γίνει κάτι σαν έμμονη ιδέα για τον ιδοκτήτη Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.
Ας θυμηθούμε όμως τους 4 πιο ηχηρούς αποκλεισμούς της Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία χρόνια

2022-Ρεάλ Μαδρίτης
Μετά από μια στιγμή μαγείας στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα, ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ο σόουμαν για άλλη μια φορά, σκοράροντας και στον επαναληπτικό. Η Παρί απέκτησε ισχυρό προβάδισμα δύο τερμάτων, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν τρία γκολ για να προκριθεί και η Παρί φαινόταν έτοιμη να περάσει στον επόμενο γύρο. Ωστόσο, ο Καρίμ Μπενζεμά σημείωσε ένα χατ-τρικ μέσα σε 17 λεπτά καθώς η ομάδα του Ποτσετίνο κατέρρευσε θεαματικά στο δεύτερο ημίχρονο.

2020-Μπάγερν Μονάχου
Σε μία περίεργη χρονιά λόγω της πανδημίας, ένα αυτοσχέδιο τουρνουά δημιουργήθηκε στην Πορτογαλία εκείνο το καλοκαίρι. Η Παρί κέρδισε τη Ντόρτμουντ του Χάλαντ, τη συναρπαστική ομάδα της Αταλάντα, πριν τελικά νικήσει και τη Λειψία. Έμοιαζε με τη χρονιά της Παρί, με τη γαλλική ομάδα να φαίνεται η πιο ισχυρή ομάδα στη διοργάνωση, αλλά στον τελικό ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έχασε από τη Μπάγερν Μονάχου με σκορ 1-0.

2019-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ταλαιπωρηθεί όλη τη σεζόν υπό τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενώ η Παρί κέρδιζε εύκολα τον τίτλο στη Ligue 1. Στη φάση των «16» η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης με τη νίκη της 2-0 στο πρώτο ματς στην Αγγλία, αλλά η ρεβάνς επιφύλαξε ένα απογοητευτικό φινάλε. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν 2-1 και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ράσφορντ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

2017-Μπαρτσελόνα
Πάλι στους «16» την πάτησε η Παρί και ενώ όλες οι προϋποθέσεις ήταν υπέρ της και πάλι. Μετά από εκπληκτική εμφάνιση, συνέτριψε στο «Παρκ Ντε Πρενς» 4-0 τη Μπαρτσελόνα, οπότε η ρεβάνς στο «Καμπ Νου» φαινόταν τυπική διαδικασία. Μέσα σε επτά λεπτά στο τέλος, οι Καταλανοί που είχαν προηγηθεί 3-1, πέτυχαν τρία γκολ από το 88ο λεπτό μέχρι το τέλος και η Παρί βίωσε έναν οδυνηρό αποκλεισμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.