Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 0-0: Τυπική διαδικασία (hls)

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα στο "Etihad Stadium" και τους "Πολίτες να "σφραγίζουν" και τυπικά το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση του Champions League.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα στο “Etihad Stadium” και τους “Πολίτες να “σφραγίζουν” και τυπικά το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του Champions League.

H oμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με “κληρονομιά” το άνετο 5-0 στην Πορτογαλία, πέρασε ένα ήρεμο απόγευμα και συνεχίζει τη διαδρομή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Σπόρτινγκ… φοβισμένη από τη συντριβή στην έδρα της αμύνθηκε στο μισό γήπεδο, οι Άγγλοι δεν πάτησαν το πόδι στο γκάζι και το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που ήρθε φυσιολογικά και δίκαια.

O 36χρονος τερματοφύλακας, Σκοτ Κάρσον, μπήκε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό στη θέση του Έντερσον και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον (73′ Κάρσον), Ζιντσένκο, Λαπόρτε (84′ Εμπέτε), Στόουνς, Ίγκαν – Ράιλι, Σίλβα (46′ Μαχρέζ), Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Στέρλινγκ, Χεσούς, Φόντεν (46′ ΜακΑτί)

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: ‘Ανταν, Ινάσιο, Κόατες, Νέτο (89′ Φεντάλ), Πόρο (78′ Εσγκάιο), Ουγκάρτε, Ταμπάτα, Ρέις, Σαράμπια (58′ Έντουαρντς), Σλιμανί (89′ Ριμπέιρο), Παουλίνιο (78’ Σάντος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.