Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: La Remontada vol 2 (hls)

Με απίθανη ανατροπή η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε επική πρόκριση εις βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν επικρατώντας με 3-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με χατ-τρικ του Μπενζεμά, «μαέστρος» ο αειθαλής Μόντριτς.

Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» η Ρεάλ μπήκε με την ορμή της ομάδας που έπρεπε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα (1-0 στο Παρίσι με το γκολ του Εμπαπέ), δίχως να καταφέρει πάντως να δημιουργήσει «καθαρή» ευκαιρία.

Αυτή ήρθε για τους Παριζιάνους στο 13’ με τον Κουρτουά να αρνείται το γκολ στον Εμπαπέ, ενώ οι Μαδριλένοι απάντησαν με τον Μπενζεμα να απειλεί με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής.

Στο 39’ ο Νεϊμάρ βρήκε τον Εμπαπέ στο ανοικτό γήπεδο και ο 23χρονος Γάλλος με ασύλληπτη ταχύτητα κι ακρίβεια στο τελείωμα νίκησε τον Κουρτουά για το 0-1, φτάνοντας τα 157 γκολ με την φανέλα της Παρί για να γίνει ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της, αφήνοντας στα 156 τον Ιμπραχίμοβιτς.

Κι ενώ στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους, οι Μαδριλένοι δεν έβρισκαν τρόπο να απειλήσουν, στο 61’ ο Ντοναρούμα έκανε δώρο την ισοφάριση στη Ρεάλ, αφού καθυστέρησε χαρακτηριστικά να απομακρύνει την μπάλα, ο Μπενζεμά πίεσε, η μπάλα πήγε στον Βινίσιους που έδωσε και πάλι στον Γάλλο που δεν δυσκολεύτηκε για το 1-1.

Στο 73’ μετά από νέο λάθος της γαλλικής άμυνας, αυτή τη φορά του Μέντες, ο Βινίσιους έχασε «χρυσή» ευκαιρία να σημειώσει το 2-1, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Όμως το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κατάπιε την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού φαινόταν πως οι Παριζιάνοι δεν άντεχαν την πίεση, κάνοντας το ένα λάθος πίσω από το άλλο!

Στο 76’ ο Μπενζεμά μετά από απίθανη μπαλιά του Μόντριτς έκανε το 2-1 για να έρθει στην επόμενη φάση και πάλι ο Γάλλος να διαμορφώσει το τελικό 3-1, σε μια ανατροπή που μπαίνει στο ανθολόγιο της διοργάνωσης!

Κάπως έτσι ο Γάλλος σε ηλικία 34 ετών και 80 ημερών έγινε ο γηραιότερος που πετυχαίνει χατ τρικ σε αγώνα Champions League, δηλαδή από το 1992 και μετά.

Στον αντίποδα η Παρί έζησε και πάλι τον εφιάλτης της Remontada, δηλαδή του αποκλεισμού από την Μπαρτσελόνα το 2017 όταν είχε νικήσει στο Παρίσι με 4-0 αλλά είχε ηττηθεί στην Ισπανία με 6-1.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ (67’ Βάθκεθ), Μιλιτάο, Άλαμπα, Νάτσο Φερνάντεθ, Μόντριτς, Κρόος (57’ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Ασένσιο (57’ Ροντρίγκο), Μπενζεμά, Βινίσιους

Προπονητής: Κάρλο Αντσελότι

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι (88’ Ντράξλερ), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Ντανίλο (81’ Nτι Μαρία), Βεράτι, Παρέδες (71’ Γκειγ), Νεϊμάρ, Μέσι, Εμπαπέ

Προπονητής: Μαουρίσιο Ποτσετίνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.