Λίβερπουλ-Ίντερ 0-1: Οι Ιταλοί τη νίκη, οι Άγγλοι την πρόκριση (hls)

Η ήττα με 2-0 στο Μιλάνο απεδείχθη ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους πρωταθλητές Ιταλίας που «τρόμαξαν» το σύνολο του Κλοπ, το οποίο τελικώς πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, καθοριστική η αποβολή του Σάντσες αμέσως μετά το γκολ του Μαρτίνες.

Στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις οι προπονητές συνηθίζουν να λένε αμέσως μετά το τέλος του πρώτου αγώνα πως απλώς ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Κάπως έτσι είχε απαντήσει και ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 της Λίβερπουλ επί της Ίντερ, εφιστώντας την προσοχή στη ρεβάνς.

Η Ίντερ απεδείχθη σκληρό καρύδι, καθώς έφτασε στα μισά του δρόμου. Επικράτησε με 1-0 στο «Άνφιλντ» νικώντας μια ομάδα που είχε μόνο επιτυχίες στο τρέχον Champions League, χάρη στο φοβερό σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 62’ αλλά η αποβολή του Αλέξις Σάντσες στο επόμενο λεπτό άφησε μια πικρή γεύση στους πρωταθλητές Ιταλίας για το τι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν στο εναπομείναν διάστημα αγωνιζόμενοι 11 εναντίον 11.

Η Λίβερπουλ είχε δοκάρι τόσο με τον Μάτιπ στο πρώτο ημίχρονο όσο και με τον Σαλάχ στο δεύτερο (και μάλιστα δύο φορές για τον Αιγύπτιο), σε αναμέτρηση που είχε τρίλεπτη διακοπή εξαιτίας ενός απροσδόκητου γεγονότος, με τους Άγγλους τελικά αν και αγχωτικά να παίρνουν την πρόκριση για την τελική οκτάδα.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τζόουνς (65’ Κεϊτά), Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα (65’ Χέντερσον), Σαλάχ, Ζότα (83’ Ντίας), Μανέ

Προπονητής: Γιούργκεν Κλοπ

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (46’ Ντ’ Αμπρόζιο), Μπαστόνι, Ντάμφρις (75’ Νταρμιάν), Βιδάλ, Μπρόζοβιτς (75’ Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου (84’ Βεσίνο), Πέρισιτς, Σάντσες, Μαρτίνες (75’ Κορέα)

Προπονητής: Σιμόνε Ιντζάγκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.