Σρνα: «Έκλαιγα στον Τσεφέριν μετά την εισβολή»

Για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία μίλησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σαχτάρ.

Ο άλλοτε θρύλος της ομάδας και νυν μέλος της, Ντάριο Σρνα, σχολίασε τις ώρες αγωνίας που πέρασαν όλοι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, τις πρώτες ώρες του πολέμου.

Συγκεκριμένα ο Κροάτης αναφέρθηκε στις παιδικές του εμπειρίες από τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, στο ότι πήρε τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν και έκλαιγε, ενώ τόνισε πως χάρις στην παρέμβασή του όλοι οι ξένοι παίκτες βρίσκονται στις πατρίδες τους.

«Όταν άκουσα τις πρώτες σειρήνες του πολέμου, γύρισα πίσω 25-30 χρόνια και στον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία. Ήμασταν περίπου 50 άτομα στο ξενοδοχείο. Οι Βραζιλιάνοι της ομάδας με τις οικογένειές τους, ο Ντε Τζέρμπι με τους άλλους Ιταλούς συνεργάτες του και τρεις Κροάτες. Πέρα από τις πρεσβείες του Ισραήλ και της Πορτογαλίας, κανένας δεν μας έδωσε συγκεκριμένη βοήθεια. Οι παίκτες ήταν απελπισμένοι και δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Τσέφεριν και έκλαιγα. Ήταν δύσκολο για μένα να βλέπω τους παίκτες μας και τις οικογένειές τους αβοήθητους και να κλαίνε. Αυτό που έκανε για μας ήταν η μεγαλύτερη νίκη του. Είναι ένας σπουδαίος άνδρας και ο καλύτερος εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου. Χάρη σε εκείνον, ήδη οι Ιταλοί έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σρνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.