Ζάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 1-1: Βαυαρικό «σωσίβιο» στο 90’ (hls)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς της Ζάλτσμπουργκ με την Μπάγερν στην Αυστρία. Το σκορ άνοιξε ο 20χρονος Αντάμου στο 21ο λεπτό και ο Γάλλος Κομάν "λύτρωσε" τους Βαυαρούς στο 90'

Η Μπάγερν μπήκε με σκοπό να επιβάλλει το ρυθμό της, όμως σχετικά νωρίς φάνηκε το μεγάλο της πρόβλημα στο αποψινό ματς κι αυτό είχε να κάνει με τη ανετοιμότητά της σε σχέση με ότι προφανώς περίμενε από τους Αυστριακούς!

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα


Η Ζάλτσμπουργκ του Γιούλιαμ Ματίας Χάϊσλε, κατά ένα χρόνο μικρότερου από τον ομόλογό του Γιούλιαν Νάγκελσμαν – 33 έναντι 34 (!) – μπήκε με στόχο να παίξει ποδόσφαιρο δημιουργίας και εν μέρει, όποτε της επέτρεπαν οι συνθήκες, κυριαρχίας και το σχετικά γρήγορο γκολ του 20χρονου Αντάμου τη βοήθησε σε έναν μεγάλο βαθμό!
Ο εν λόγω παίκτης μπήκε στο ματς στο 12ο λεπτό καθώς τραυματίστηκε ο Ελβετός Οκαφόρ και εννέα λεπτά πιο μετά αξιοποίησε την ευκαιρία που του δόθηκε ανοίγοντας το σκορ!
Στην αναμενόμενη συνέχεια οι πρωταθλητές Γερμανίας προσπάθησαν να πιέσουν όμως τακτικά τους έλλειπαν πολλά πράγματα έτσι ώστε να ξεφύγουν από τα επίπεδα της ποδοσφαιρικής φλυαρίας..

Πιο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες με τους Σανέ, Κομάν και Μίλερ όμως μάλλον θα πρέπει να ευγνωμονούν τον Γάλλο αμυντικό Παβάρντ ο οποίος στο 82’ και σε μια από τις λιγοστές επικίνδυνες επισκέψεις των γηπεδούχων στην περιοχή τους, έσωσε προ της γραμμής σουτ του Αντάμου!
Αυτή η διατήρηση της ελπίδας, αύξησε την πίεση προς την άλλη εστία για να έρθει στο 90ο λεπτό ο Κομάν έπειτα από μεταβίβαση του Τόμας Μίλερ να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1!
Όχι πως θα έχανε πολλά ποσοστά του θεωρητικού προβαδίσματος η Βαυαρική «μηχανή» στην ρεβάνς του Μονάχου, εάν δεν ισοφάριζε όμως σαφώς και η αποτροπή της ήττας από έναν υποδεέστερο αντίπαλο λειτουργεί κυρίως στο θέμα του ηθικού αλλά και του πρεστίζ, πολύ διαφορετικά!!

Ζάλτσμπουργκ (Ματίας Χάϊσλε):

Κεν, Κρίστενσεν, Σολέ, Βέμπερ, Ούλμερ, Καπάλντο, Καμαρά, Ζάιβαλντ (80’ Σούσιτς), Άαρονσον, Οκαφόρ (12’ Αντάμου), Αντεγέμι (87’ Κέργκαρντ)

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν):

Ούλραϊχ, Παβάρ, Ζίλε, Ερναντέζ, Γκνάμπρι (77’ Τσούπο Μοτίγκ), Κίμιχ, Τολισό (80’ Ζάπιτζερ), Κομάν, Μίλερ, Λεβαντόβσκι, Σανέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.