Ίντερ-Λίβερπουλ 0-2: Φιρμίνο, Σαλάχ και υποθήκη πρόκρισης! (hls)

Εκμεταλλευόμενη δύο στατικές φάσεις καθώς και την αποτελεσματικότητά της η ομάδα του Κλοπ πέρασε από το Μιλάνο, έχοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Champions League.

Βρίσκοντας λύσεις από τις στατικές φάσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ να δίνει ανάσα στην ομάδα του στο κέντρο με τις αλλαγές του στο δεύτερο ημίχρονο, η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 στο Μιλάνο της Ίντερ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην τελική οκτάδα του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ αθροιστικά είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, τόσο με τον Μανέ όσο και με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, ωστόσο η σπουδαιότερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για την Ίντερ, όταν στο 16’ ο Τσαλχάνογλου διείσδυσε στη μεγάλη περιοχή του Άλισον και από πλάγια θέση δοκίμασε την τύχη του, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βραζιλιάνου, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Οι ομάδες είχαν 11 τελικές προσπάθειες (3 για τους Ιταλούς, 8 για τους Άγγλους) ωστόσο καμία δεν ήταν προς την εστία.

Στο δεύτερο μέρος οι Ιταλοί μπήκαν με ακόμη μεγαλύτερη ορμή, όμως ο Κλοπ αποφάσισε την κατάλληλη στιγμή να δώσει οξυγόνο στη μεσοεπιθετική γραμμή από τον πάγκο και δικαιώθηκε.

Η πρώτη αλλαγή του, ο Φιρμίνο, στο 75’ με ωραία κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Ρόμπερτσον άνοιξε τον δρόμο της νίκης, ενώ 8 λεπτά αργότερα ήταν ο Σαλάχ εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (88’ Ρανόκια), Μπαστόνι (90+1’ Ντι Μάρκο), Ντάμφρις (88’ Νταρμιάν), Βιδάλ (88’ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Τζέκο, Μαρτίνες (70’ Σάντσες)

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (59’ Κεϊτά), Τιάγκο Αλκάνταρα (86’ Mίλνερ), Έλιοτ (59’ Χέντερσον), Μανέ (59’ Nτίας), Σαλάχ, Ζότα (46’ Φιρμίνο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.