Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μ. 1-0: Μαγεία Εμπαπέ στο 90+4 (hls)

Σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Παρκ ντε Πρενς στη μάχη μεταξύ Κουρτουά και Εμπαπέ νικητής για 94' λεπτά ήταν ο Κουρτουά αλλά στο τέλος χαμογέλασε ο Γάλλος σταρ.

Ο Εμπαπέ σε μία στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να νικήσει τον Κουρτουά και μαζί με τον Βέλγο και την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του Champions League.

Ο Τιμπό Κουρτουά “κατέβασε τα ρολά” και η Ρεάλ θα μπορούσε να φύγει από το Παρίσι με το 0-0 και αυτόματα να γίνει το φαβορί της πρόκρισης.
Μέχρι το 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου όμως όταν και ο Γάλλος σταρ βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον τερματοφύλακας των Μαδριλένων.

Κουρτουά εναντίον όλων… και στο τέλος Εμπαπέ

Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όμως όσες ευκαιρίες και να δημιούργησαν έπεσαν πάνω σ’ έναν καταπληκτικό Κουρτουά που ουσιαστικά κράτησε μόνο του το μηδέν στην άμυνα για 94′ λεπτα.
Η Ρεάλ φάνηκε εξ αρχής πως στο μυαλό της είχε να μην δεχτεί γκολ και το κατάφερε, αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε στο 18′ στο τετ-α-τετ του Εμπαπέ υπό την πίεση του Καρβαχάλ, να αποκρούσει Βέλγος τερματοφύλακας.
Να κάνει το ίδιο στο 50′ και πάλι σε σουτ του Εμπαπέ και στη συνέχεια να δει τον Μέσι το πλασέ του οποίου όμως πέρασε άουτ.
Στο 61′ ο Καρβαχάλ ανέτρεψε τον Εμπαπέ, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, την εκτέλεση ανελαβε ο Λιονέλ Μέσι, όμως και πάλι ο Κουρτουά είπε “όχι”. Το ίδιο έγινε και στο 77′ με αντίπαλο τον Εμπαπέ, αλλά ο Γάλλος σούπερ σταρ βρήκε τον τρόπο στο 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου, να περάσει ανάμεσα από δύο αμυντικούς και να πλασάρει τον Κουρτουά που αυτή τη φορά, έστω και για λίγο δεν είχε απάντηση. Γκολ λύτρωσης για την Παρί, αλλά και δικαίωσης καθώς ήταν καλύτερη και άξιζει έστω ένα γκολ στο ματς.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Ντοναρούμα – Χακίμι, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Μέντες – Βεράτι, Παρέδες, Ντανίλο – Εμπαπέ, Μέσι, Ντι Μαρία

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Ασένσιο, Βινίσιους, Μπενζεμά.
Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)
Βοηθοί: Τσίρο Καρμπόνε (Ιταλία), Αλεσάντρο Τζαλατίνι (Ιταλία)
Τέταρτος: Ντανιέλε Τσίφι (Ιταλία)
VAR: Μάρκο Ντι Μπέλο (Ιταλία), Μασιμιλιάνο Ιράτι (Ιταλία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.