Αντσελότι: “Είναι ο Μπενζεμά και πρέπει να παίξει στον τελικό με τη Παρί” (vid)

Ο Κάρλο Αντσελότι υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καρίμ Μπενζεμά παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Γάλλος επιθετικός, τι δήλωσε για Μπέιλ, Εμπαπέ.

«Ο παίκτης δεν έχει παίξει για ένα μήνα, αλλά είναι ο Καρίμ. Αν είναι καλά, πρέπει να παίξει» είπε ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων στη συνέντευξη Τύπου στο «Parc des Princes», για τον αυριανό (15/2, 22.00) πρώτο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των «16» του Champions League. «Τα συναισθήματα είναι καλά, έχουμε εμπιστοσύνη. Ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες να κερδίσει το Champions League, όπως εμείς. Θα μπορούσε να είναι ένας τελικός.

“Η πίεση που έχουν και οι δύο ομάδες είναι ότι παίζουν εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά γι αυτό το παιχνίδι, να διαχειριστούμε την πίεση. Δεν είναι εμμονή, είναι κίνητρο. Παίζουμε εναντίον μιας μεγάλης ομάδας, σε ένα θεαματικό γήπεδο. Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από τον χρόνο που πέρασα εδώ. Οι οπαδοί μου έδωσαν πολλή αγάπη. Ο Μαουρίσιο κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν είναι εύκολο να προπονείς έναν σύλλογο όπως αυτόν, γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει φυσικά”. 

Για τον Γκάρεθ Μπέιλ, που επέστρεψε στην 11αδα της Ρεάλ στο ματς με τη Βιγιαρεάλ (0-0) μετά από 168 ημέρες:

«Ο Μπέιλ δεν έχει αδιαφορήσει για τους συμπαίκτες του, προπονείται καλά, είναι επαγγελματίας. Θέλει να τελειώσει εδώ όπως του αξίζει. Επειδή βοήθησε στην κατάκτηση του Champions League, έχει κάνει σημαντικά πράγματα. Και νομίζω ότι τελειώνοντας εδώ θα ήταν καλό για την καριέρα του».

Για τον Εμπαπέ: «Όλοι οι παίκτες που παίζουν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Αυτό που πιστεύει ο Γάλλος επιθετικός είναι το ίδιο με τον Μπενζεμά, τον Βινίσιους ή τον Μέσι. Θέλει να αποκλείσει τον αντίπαλο για να κερδίσει το Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.