Έτσι δεν τους έχετε ξαναδεί! Παγκόσμιοι ποδοσφαιρικοί αστέρες με φανέλες… έκπληξη!

Στο αφιέρωμα του novasports.gr, θα δείτε παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς αστέρες να φορούν φανέλες που… σοκάρουν!

Φαντάζεστε τον εμβληματικό ηγέτη της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ με τη φανέλα της “μισητής” Έβερτον; Μπορείτε να φέρετε στο μυαλό σας τον “μύθο” της Ρεάλ, Φέρεντς Πούσκας να φορά τα “μπλαουγκράνα” της Μπαρτσελόνα; Δεν θα χρειαστεί ούτε λεπτό… σκέψης, γιατί θα δείτε παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς αστέρες να φορούν φανέλες που… σοκάρουν!

Τζέιμι Κάραχερ

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στη σύγχρονη εποχή της Λίβερπουλ, ο Τζέιμι Κάραχερ, κάποτε φορούσε τη μπλούζα της Έβερτον! Και καμάρωνε με τα “μπλε” της μεγάλης αντιπάλου των “κόκκινων”.

Στίβεν Τζέραρντ

Ω, ναι! Ο θρυλικός αρχηγός της Λίβερπουλ, ο τεράστιος Στίβεν Τζέραρντ είναι αυτός ο πιτσιρικάς που φορούσε με καμάρι της φανέλα της Έβερτον. Μεγάλωσε και… έβαλε μυαλό!

Φέρεντς Πούσκας

Ο “Καλπάζων Συνταγματάρχης” με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα; Κι όμως, ο τεράστιος Φέρεντς Πούσκας είχε φορέσει τα “μπλαουγκράνα” για να τιμήσει τον συμπατριώτη του, Λάσλο Κουμπάλα στο ποδοσφαιρικό του “αντίο”.

Γκούτι

Ο Χοσέ Μαρία Γκουτιέρεθ Ερνάντεθ ή Γκούτι όπως έγινε γνωστός, έγραψε τη δική του ποδοσφαιρική ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως στα νιάτα του είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από τη Μπαρτσελόνα. Και υπάρχουν τα… πειστήρια!

Ραούλ

Ένας “μύθος” για τους “Μερένχες” είναι ο Ραούλ και αυτή η εικόνα από το διάστημα που βρισκόταν στην Ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε καλά… κρυμμένη για χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.