Λενγκλέ για τα γέλια με τον Λεβαντόφσκι: “Ήταν αντίδραση της στιγμής” (pic)

Την ανάγκη να απολογηθεί στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα για τα γέλια με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Champions League, αισθάνθηκε ο Κλεμάν Λενγκλέ.

Ο Γάλλος υποστήριξε πως ήταν αντίδραση της στιγμής για κάτι που συνέβη ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προσβάλει τον σύλλογο, αλλά τους φιλάθλους των “μπλαουγκράνα“.

“Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους οπαδούς. Πρώτα απ’ όλα, τη λύπη μου για το χθεσινό αποτέλεσμα. Αυτός ο σύλλογος αξίζει μόνο τα καλύτερα και δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Το δεύτερο μου μήνυμα αφορά μια εικόνα, στην οποία χαμογελάω με τον Λεβαντόφσκι για κάτι που είχε μόλις συμβεί εκείνη τη στιγμή. Είναι μια συγκεκριμένη αντίδραση που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την αίσθηση μου για το αποτέλεσμα.

Οι αξίες μου είναι αδιαμφισβήτητες και όποιος με γνωρίζει, ξέρει τη δέσμευση και την αγάπη μου για το επάγγελμά μου, για την Μπάρτσα και ειδικά για τους οπαδούς της. Δεν θα είχα ποτέ μια τέτοια αντίδραση για κάτι που πονάει τόσο πολύ. Σήμερα είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά τώρα έχουμε μια αποστολή: Να επιστρέψουμε στην Μπάρτσα εκεί που της αξίζει”, ανέφερε σε ανάρτηση του στα social media ο Λενγκλέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.