GROUP D: Επίδειξη ανωτερότητας από τη «Βασίλισσα» (hls)

Η Ρεάλ Μ. ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι του 4ου ομίλου καθώς επικράτησε 2-0 της Ίντερ που πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Η Ρεάλ Μ. νίκησε 2-0 την Ίντερ στο τελευταίο παιχνίδι του 4ου ομίλου της κορυφαίας διοργάνωσης και πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση . Στον αγώνα του Κιέβου, ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Σαχτάρ και Σέριφ

Ρεάλ Μ. – Ίντερ 2-0

Η Ρεάλ Μ. ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι του 4ου ομίλου. Η ομάδα του Αντσελότι, νίκησε 2-0 την Ίντερ με τα γκολ των Κροός (17΄) και Ασένσιο (79΄). Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 45΄ με τον Ροντρίγκο, ενώ οι «νερατζούρι» που πίεσαν δημιουργώντας αξιόλογες φάσεις για να πετύχουν ένα γκολ, αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 64΄ λόγω της αποβολής του Μπαρέλα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Αλάμπα, Καρβαχάλ, Μεντί, Μιλιτάο, Μόντρις, Κρόος (77΄ Βαλβέρδε), Κασεμίρο (71΄ Καμαβιγκά), Γιόβιτς (77΄ Μ. Ντίαζ), Βινίσιους (80΄ Αζάρ), Ροντρίγκο (77΄ Ασένσιο)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Νταμπρόσιο, Σκρίνιαρ, Ντούμφρις (46΄Ντι Μάρκο), Μπαστόνι, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς (60΄ Βιντάλ), Τσαλχάνογλου (60΄ Βεσίνο), Μπαρέλα, Τζέκο (60΄ Σάνστες), Μαρτίνεζ (67΄ Καλιαρντίνι)

Σαχτάρ – Σέριφ 1-1

Βαθμολογικά αδιάφορο ήταν το παιχνίδι μεταξύ της Σαχτάρ και της Σέριφ, καθώς οι μεν γηπεδούχοι έπαιζαν… για την τιμή των όπλων (έχοντας ένα μόλις βαθμό πριν την σέντρα έμειναν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων), οι δε φιλοξενούμενοι είχαν ήδη καπαρώσει μια θέση που οδηγεί στο Europa League. Στο 41΄ ο Φερνάντες, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά ο Νικόλοφ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.
Στο αρχικό σχήμα της Σέριφ αγωνίστηκαν τόσο ο Γιώργος Αθανασιάδης, όσο και ο Δημήτρης Κολοβός.

Σαχτάρ: Πιατόφ (86΄ Σεφτσένκο), Κριβτσόφ, Μποντάρ, Ντοντό, Κορνιένκο (67΄ Ισμαϊλι), Μάρλος, Σόλομον, Μάρκος Αντόνιο, Μπονταρένκο (67΄ Μαϊκον), Σουντάκοφ (46΄ Τετέ), Φερνάντο (46΄ Μούντρικ)

Σέριφ: Αθανασιάδης, Κοστάνζα, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Τιλ, Κολοβός (46΄ Νικόλοφ), Άντο, Τραορέ, Μπρούνο, Γιανσάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.