Πόρτο: Χωρίς Πέπε με Ατλέτικο Μαδρίτης λόγω κορωνοϊού

Ο Πέπε δε βρίσκεται στην αποστολή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την αναμέτρηση της Πόρτο με την Ατλέτικο Μαδρίτης (7/12, 22:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το Champions League λόγω κορωνοϊού.

Με βάση τις δηλώσεις του Σέρχιο Κονσεϊσάο ο Πέπε μένει εκτός αποστολής για το σημαντικό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω κορωνοϊού. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στο νέο ιό και απομονώθηκε από την υπόλοιπη ομάδα, όπως ήταν αναμενόμενο.

«Ο Πέπε είναι θετικός στην Covid και γι΄ αυτό το λόγο δεν θα παίξει», ισχυρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των “δράκων”.

Το παιχνίδι της Πόρτο με την Ατλέτικο Μαδρίτης (7/12, 22:00) είναι αρκετά κρίσιμο. Η Λίβερπουλ με 15 βαθμούς έχει εξασφαλίσει τη θέση της για τη φάση των “16” του Champions League. Αντίθετα οι “δράκοι”, “ροσονέρι” και “ροχιμπλάνκος” διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο. Η Πόρτο θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να εξασφαλίσει τη θέση, ανεξάρτητα του αποτελέσματος στο Μιλάνο.

«Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, που είναι να νικήσουμε γιατί δεν εξαρτόμαστε από κανέναν για να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιου είδους αγώνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.