Σέριφ Τίρασπολ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Βασίλισσα των ρεκόρ! (vids)

Η Ρεάλ επικράτησε 3-0 της Σερίφ και πήρε εκδίκηση για την ήττα στη Μαδρίτη! Παράλληλα έγινε η μοναδική ομάδα με 30 προκρίσεις σε ισάριθμες παρουσίες στη διοργάνωση!

Η Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 Σεπτεμβρίου είχε ηττηθεί 1-2 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου από τη Σερίφ Τίρασπολ σε ένα ιστορικό επίτευγμα για τους Μολδαβούς του Αθανασιάδη και του Κολοβού. Απόψε οι Μαδριλένοι έπαιξαν στο σπίτι της Σερίφ και για εκείνο το αποτέλεσμα επικρατώντας στο “ρελαντί” 0-3. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Champions League που μετράει 30 προκρίσεις σε ισάριθμες παρουσίες στη διοργάνωση. Ο Αλάμπα άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αφού πρώτα η μπάλα προσέκρουσε σε παίκτη της Σέριφ, πριν καταλήξει στα δίκτυα του Αθανασιάδη. Στη συνέχεια ο Κρος σημείωσε το 0-2 λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για τη “βασίλισσα”. Ο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε το τελευταίο γκολ της βραδιάς στο 55′ και έφτασε τα 76 γκολ στη διοργάνωση.

Η Ρεάλ έφτασε τους 12 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφαία θέση του τέταρτου ομίλου. Πίσω της βρίσκεται η Ίνετρ με 10 βαθμούς, η Σέριφ έχει 6 και η Σαχτάρ μόλις 1. Την επόμενη αγωνιστική η Ρεάλ υποδέχεται την Ίντερ για να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση της πρώτης θέσης, ενώ η Σαχτάρ υποδέχεται τη Σέριφ, στο αδιάφορο ματς που ολοκληρώνει τη φάση των ομίλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.