Λίβερπουλ: Θέλει νίκη με την Πόρτο ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του στην επικείμενη αναμέτρηση με την Πόρτο για το Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για το βασικό σχήμα, καθώς ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως αναμένεται να προχωρήσει σε rotation.

Ο προπονητής των “κόκκινων” δήλωσε αρχικά: “Πάντα σεβόμαστε τη διοργάνωση, αλλά πρέπει επίσης να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας και το πρόγραμμά μας. Πώς είναι ο Χέντερσον; Δεν είναι ακόμα στο 100%. Μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα, αλλά όχι στο 100%. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμπερτσον. Είναι και οι δύο καλά, αλλά είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό; Πρέπει να πάρω μια απόφαση. Όποιοι και να παίξουν, θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Είμαστε εδώ γι’ αυτό. Δε χρειάζεται να κερδίσουμε, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Στην ιστορία μας στο Champions League παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ξέρουμε ότι η Πόρτο έχει κίνητρο, κερδίσαμε 5-1 στην έδρα της και σίγουρα θα είναι θυμωμένη. Αν η Πόρτο μάς κερδίσει, μπορεί να παίξει τα πάντα στον τελευταίο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, γι’ αυτό σίγουρα θα έχει κίνητρο”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Λατρεύω το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι έχει βγάλει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ένιωσα έκπληξη που δεν πέρασε απευθείας στο Μουντιάλ. Όλοι οι παίκτες παίζουν στις μεγαλύτερες ομάδες και υπάρχουν ακόμα παίκτες έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν. Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Είμαι εξοικειωμένος με τους Πορτογάλους προπονητές και τον τρόπο που παίζουν. Οι παίκτες έχουν μια πολύ χαρακτηριστική πορτογαλική νοοτροπία να είναι ανταγωνιστικοί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.