Γκουαρντιόλα: “Γίνεται δυσκολότερο το Champions League”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως το επίπεδο του Champions League ανεβαίνει όσο περνούν οι σεζόν.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως φέτος είναι πιο δύσκολο να προκριθεί μια ομάδα στη φάση των “16, συγκριτικά με προηγούμενες σεζόν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν και στον Μαουρίσιο Ποσετίνο.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: “Κάθε σεζόν γίνεται όλο και πιο δύσκολο να προκριθείς στους 1δεκαέξι του Champions League. Υπάρχουν πάντα πιο δυνατοί αντίπαλοι και παίκτες.Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε, αν το κάναμε θα ήταν καλό για τον σύλλογο και για τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ο Ποτσετίνο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, κάθε χρόνο οι προπονητές βελτιώνονται, πάντα μαθαίνουν πολλά. Όλοι γνωρίζουν τα προσόντα της Παρί. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με την Έβερτον, θεωρώ πως θα είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε. Μερικές φορές όταν ο Μέσι έχει την μπάλα, δεν ξέρεις τι να κάνεις. Αυτός, ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ θα μπορούσαν να είναι τα αστέρια σε όλες τις ομάδες στον κόσμο, αλλά όλοι παίζουν στην ίδια ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μέσι εξακολουθεί να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο”.

Τέλος, δήλωσε για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι: “Αυτό που έκαναν αυτά τα δύο παιδιά θα είναι σχεδόν αδύνατο να το μιμηθεί κάποιος, ίσως θα το δούμε αλλά δε νομίζω ότι θα συμβεί. Είναι μοναδικό. Θα είναι πολύ δύσκολο να βρεις δύο παίκτες όπως ο Κριστιάνο και ο Μέσι, ειδικά για αυτά που έχουν κάνει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.