Μπαρτσελόνα-Μπενφίκα 0-0: Άσφαιρη και τυχερή, αλλά ακόμα ζωντανή!

Το ντεμπούτο του Τσάβι ως προπονητής στο Champions League δεν συνδυάστηκε με νίκη, καθώς η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με τη Μπενφίκα στο "Καμπ Νόου".

Στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στο τελευταίο ματς του 5ου ομίλου του Champions League, θα ψάξει νίκη-πρόκριση η Μπαρτσελόνα μετά την αδυναμία να επιβληθεί της Μπενφίκα στο “Καμπ Νόου“, με το ματς να τελειώνει στο 0-0.

H Μπενφίκα πέτυχε γκολ στο 35′ με ωραίο σουτ του Οταμέντι, όμως το τέρμα του Αργεντινού ακυρώθηκε καθώς ο βοηθός του Καράσεφ θεώρησε πως η μπάλα στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκριμάλντο είχε βγει άουτ στον αέρα!

H σημαντικότερη ευκαιρία της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 42′ με το σουτ του Ντεμίρ να σταματάει στο δοκάρι του Βλαχοδήμου και το πρώτο 45λεπτο να τελειώνει χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 66ο λεπτό ο Βλαχοδήμος πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Ντε Γιονγκ κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι Καταλανοί βρήκαν γκολ στο 83′ με ωραίο τελείωμα του Αραούχο, γκολ που όμως δεν μέτρησε διότι ήταν σε θέση off side, ενώ και στο 91′ ο Πικέ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπενφίκα εκδήλωσε τρομερή αντεπίθεση με τον Σεφέροβιτς να βγαίνει απέναντι από τον Τερ Στέγκεν, όμως το πλασέ σε κενή εστία κατέληξε άουτ χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για το 0-1.

Νωρίτερα, η Μπάγερν Μονάχου έκανε το “5χ5” καθώς επικράτησε 2-1 στο Κίεβο της Ντιναμό, η οποία έχει μόλις έναν βαθμό στον 5ο όμιλο.

Την τελευταία αγωνιστική η Μπενφίκα υποδέχεται την αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου και με νίκη θα περιμένει απώλεια της Μπαρτσελόνα για να προκριθεί στην φάση των “16” του Champions League.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Αραούχο, Πικέ, Λενγκλέ – Ντεμίρ (66′ Ντεμπελέ), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ζόρντι Άλμπα – Νίκο Γκονζάλες, Γκάβι – Ντεπάι.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος – Αλμέιδα, Οταμέντι, Βερτόγκεν – Ζιλμπέρτο, Βάιγκλ, Ζοάο Μάριο (59′ Τααράμπτ), Γκριμάλντο – Ράφα Σίλβα, Έβερτον – Γιάρεμτσουκ (59′ Νούνιες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.