Σερίφ Τίρασπολ – Ίντερ 0-3, στο κυνήγι της Ρεάλ (vid)


Στο πρώτο μέρος ουσιαστικά μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, αυτή της Ίντερ, η οποία πίεζε από τα πρώτα λεπτά αναγκάζοντας τον Αθανασιάδη σε σημαντικές αποκρούσεις για ένα ακόμα παιχνίδι. Σημαντικότερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 40 όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Έλληνα τερματοφύλακα.

Η μία επιβίωσε και η άλλη λύγισε στο β’ μέρος

Μετά από πολλές προσπάθειες η Ίντερ κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη και να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη στην πάσα του Αρτούρο Βιδάλ και την εκτέλεση του Μπόζοβιτς στη δεξιά γωνία του Έλληνα τερματοφύλακα.
Στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης η Ίντερ κατάφερε να “κλειδώσει” τη νίκη κόντρα στην Σέριφ με το γκολ του Σκρίνιαρ με κεφαλιά.
Το τρίτο γκολ της Ίντερ, κάτι σαν το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 81ο λεπτό με τον Αλέξις Σάντσες να κλέβει την μπάλα από τα πόδια του Ντουλάντο και στη συνέχεια “εκτέλεσε” τον Αθανασιάδη για το 3-0.
Με τη νίκη της αυτή η Ίντερ προσπέρασε στον πίνακα της βαθμολογίας του 4ου ομίλου την αντίπαλό της και βρίσκεται πλέον στην 2η θέση πίσω από την Ρεάλ.
Στον 4ο όμιλο η Ρεάλ έφτασε τους 9 βαθμούς ύστερα από τη νίκη της με ανατροπή (2-1) επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Σαχτάρ παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου με 1 βαθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.