Σπόρτινγκ-Μπεσίκτας 4-0: Από τεσσάρα σε τεσσάρα (hls)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της Μπεσίκτας σημείωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία την φιλοδώρησε ξανά με τέσσερα τέρματα (4-0) και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Καταιγιστική και στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας ήταν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία μετά τα τέσσερα γκολ στην Κωνσταντινούπολη, σκόραρε ξανά τέσσερις φορές εις βάρος της τουρκικής ομάδας φτάνοντας τους έξι βαθμούς στον τρίτο όμιλο.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την πορτογαλική ομάδα, η οποία στο 28ο λεπτό κέρδισε πέναλτι και άνοιξε το σκορ με τον Ποτέ να νικά από τα έντεκα μέτρα τον Ντεστάνογλου.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην τουρκική ομάδα και στο 38′ ο Ποτέ, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της Σπόρτινγκ.

Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ να προηγείται με τρία γκολ διαφορά, καθώς στο 41′ με σουτ από τα 35 μέτρα ο Παουλίνιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντεστάνογλου.

Η Σπόρτινγκ δεν κατέβασε ταχύτητα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας τέταρτο γκολ με τον Πάμπλο Σαράμπια να σκοράρει σε σχεδόν κενή εστία.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Μπεσίκτας έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σόουζα.

Οι συνθέσεις:
Σπόρτινγκ
Λισαβόνας (Ρούμπεν Αμορίμ): Αντάν, Φεντάλ, Κόατες, Ινάτσιο, Πόρο (17′ Εσγκάιο), Παλίνια, Ματέους (60′ Μπραγκάνσα), Ρέις (72′ Βινάγκρε), Σαράμπια, Πέδρο Γκονζάλβες (72΄Καμπράλ), Παουλίνιο (60′ Σάντος).
Μπεσίκτας (Σεργκέν Γιαλτσίν): Ντεστάνογλου, Γιουσάλ, Γουέλινγκτον, Μοντέρο (46′ Τεσέιρα), Γιλμάζ, Γιόσεφ, Τοπάλ, Λαρίν (61′ Μποζντογκάν), Χάτσινσον (61′ Ουκάν), Γκεζάλ (78′ Τορέ) , Καραμάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.