Σιμεόνε: “Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Κλοπ, αλλά είναι σπουδαίος προπονητής”

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε λίγο πριν την σέντρα με την Λίβερπουλ αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ τόνισε πως ο αποκλεισμός πριν από δύο χρόνια δεν παίζει κανένα ρόλο.

Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να απέκλεισε τη Λίβερπουλ στο Champions League πριν από δύο σεζόν, αλλά ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν περιμένει καμία από τις δύο ομάδες να σκέφτεται αυτό το παιχνίδι. Η Ατλέτικο θα χρειαστεί να αγωνιστεί χωρίς τους τιμωρημένους Αντουάν Γκριεζμάν και Στέφαν Σάβιτς, αλλά και τους τραυματίες Τομάς Λεμάρ και Μάρκος Γιορέντε.

«Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για δύο μεγάλες ομάδες με δύο υπέροχα γήπεδα, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχει ρεβάνς στο ποδόσφαιρο. Αυτό το παιχνίδι στο Άνφιλντ ανήκει στο παρελθόν, νικήσαμε και προχωρήσαμε. Αυτά τα πράγματα δεν γυρίζουν πίσω. Θα είναι ένα παιχνίδι που οι οπαδοί της Ατλέτικο θα θυμούνται, αλλά δεν θα είναι παράγοντας στο αυριανό παιχνίδι».

Τέλος, ο «Τσόλο» αρνήθηκε επίσης την ύπαρξη οποιαδήποτε διαμάχης όσον αφορά τη σχέση του με τον Γιούργκεν Κλοπ, αφού ο Γερμανός προπονητής παραπονέθηκε ότι ο Αργεντινός δεν του έδωσε το χέρι μετά το τελευταίο παιχνίδι.
 

«Οι προπονητές αντιμετωπίζουν τα συναισθήματά τους με διαφορετικούς τρόπους. Στην Αγγλία ίσως βλέπουν τη χειραψία ως μια χειρονομία αθλητισμού από κυρίους, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Δεν μου αρέσει να είμαι ψεύτικος και ακολουθώ τα συναισθήματά μου. Δεν γνωρίζω τον Κλοπ προσωπικά, αλλά είναι σπουδαίος προπονητής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.