Μίλαν: Παίζει τα ρέστα της με Πόρτο

Ο αμυντικός της Μίλαν, Νταβίντε Καλάμπρια, προειδοποιεί πως η σύγκρουση της Τετάρτης με την Πόρτο (19.45, 3/11) είναι η τελευταία τους ευκαιρία να παραμείνουν στο Champions League.

Οι “ροσονέρι” επέστρεψαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως η πορεία τους είναι απογοητευτική σε έναν δύσκολο και αμφίρροπο όμιλο, έχοντας χάσει και τους τρεις αγώνες τους από τις Λίβερπουλ (3-2), Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2) και Πόρτο (1-0), και βρίσκονται σε ένα σερί πέντε ήττων συνολικά στη διοργάνωση – τη χειρότερη πορεία στην ιστορία τους. Εάν η Μίλαν χάσει από την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο Σαν Σίρο και η Ατλέτικο κερδίσει τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, τότε η Μίλαν δεν θα μπορέσει να τερματίσει ψηλότερα από την τέταρτη θέση στον όμιλο, που σημαίνει ότι η ευρωπαϊκή της εκστρατεία θα έχει ολοκληρωθεί μόλις την 4η αγωνιστική.

Ενώ η εγχώρια φόρμα της είναι στα ύψη, έχει κερδίσει 10 από τους 11 αγώνες της Serie A αυτή τη σεζόν, κάτι που έχουν πετύχει μόνο τρεις ομάδες στο παρελθόν. Ο Καλάμπρια πιστεύει ότι η Μίλαν αξίζει να έχει τουλάχιστον μερικούς βαθμούς ύστερα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά παραδέχεται πως η νίκη είναι πλέον απαραίτητη για τις πιθανότητές της να περάσει.

«Έχουμε προετοιμαστεί με την προοπτική πως θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία να παραμείνουμε στο Champions League», είπε ο αμυντικός της ομάδας του Στέφανο Πιόλι. «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και έχουμε την ποιότητα να πιάσουμε μια εξαιρετική απόδοση από την αρχή και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Ορισμένες κακές στιγμές οδήγησαν στην τρέχουσα βαθμολογία. Δεν το αξίζουμε, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάμε καλύτερα και να πάρουμε βαθμούς, ξεκινώντας από αύριο (3/11). Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διοργάνωση που καταλήγει στις λεπτομέρειες και κάποιες από τις λεπτομέρειες έχουν πάει εναντίον μας. Είναι κρίμα γιατί αξίζουμε περισσότερα, αλλά δεν έχουμε πολλά να πούμε. Ήμασταν αξιοπρεπείς στον όμιλο μέχρι τώρα, εκτός από για το παιχνίδι στην Πορτογαλία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.