Μπαρτσελόνα-Ντιναμό Κ. 1-0: Πρώτη νίκη με γκολ του παλιού (hls)

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε η Μπαρτσελόνα να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League, επικρατώντας 1-0 της Ντιναμό Κιέβου στο "Καμπ Νόου".

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League σημείωσε η Μπαρτσελόνα, η οποία επιβλήθηκε 1-0 της Ντιναμό Κιέβου, η οποία παρέμεινε χωρίς βαθμό στον 5ο όμιλο.

Από την αρχή του αγώνα η Μπαρτσελόνα ήταν πιεστική προς την εστία των Ουκρανών, όμως για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν έβρισκε το γκολ.

Αυτό ήρθε από τη συνεργασία δύο αμυντικών, τον Ζόρντι Άλμπα που έβγαλε ωραία σέντρα και τον Ζεράρ Πικέ που εκτέλεσε στην κίνηση για να ανοίξει το σκορ στο 35ο λεπτό.

Στο 53′, ο Άνσου Φάτι πίεσε τον Μπούσχτσαν, έκλεψε τη μπάλα όμως το εντυπωσιακό γυριστό του νεαρού επιθετικού πέρασε πάνω από την ουκρανική εστία.

Γενικώς, λίγα πράγματα από την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν στο επιθετικό κομμάτι, ενώ αμυντικά είναι η αλήθεια πως η εστία του Τερ Στέγκεν δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την ουκρανική ομάδα.

Οι συνθέσεις:
Μπαρτσελόνα
: Τερ Στέγκεν – Μινγκέσα (46′ Κουτίνιο), Πικέ, Λενγκέλ, Άλμπα – Φ. Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Γκάβι (69′ Σέρχι) – Ντεστ, Λ. Ντε Γιονγκ (46′ Φατί), Ντεπάι (75′ Αγουέρο).
Ντιναμό Κιέβου: Μπούσχτσαν – Κεντζιόρα, Ζαμπάρνι, Σιρότα, Μικολένκο – Τσιγκάνκοφ, Σιντορτσουκ, Σαπαρένκο, Ντε Πένια – Μπουγιάλσκι – Σουπριάχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.