Γιουβέντους: Γυρίζει ο Ντε Λιχτ, εκτός Ντιμπάλα, Ραμπιό (pic)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα στερηθεί των υπηρεσιών των Πάολο Ντιμπάλα και Αντριέν Ραμπιό για την αναμέτρηση στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ζενίτ (20/10, 22.00).

Οι δύο ποδοσφαιριστές απουσίαζαν και στην πρόσφατη συνάντηση απέναντι στη Ρόμα καθώς βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας λόγω τραυματισμού. Ο Ντιμπάλα τραυματίστηκε στο ματς με την Σαμπντόρια (26/9, 3-2) για τη Serie A βγαίνοντας αλλαγή πριν το ημίχρονο, ενώ ο Γάλλος μέσος διαγνώστηκε με κορωνοϊό και έλειψε στο ματς με τους “τζιαλορόσι”. Ο Αλέγκρι δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πως ο Αργεντινός επιθετικός θα επιστρέψει στον αγώνα που θα ακολουθήσει για το ιταλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Ίντερ στο Μεάτσα (21.45, 21.45).

Στην αποστολή για τη Ρωσία επιστρέφει ο Ματίας Ντε Λιχτ που απουσίαζε από το παιχνίδι με τη Ρόμα και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Λεονάρντο Μπονούτσι, με τον Τζόρτζιο Κιελίνι να κάθεται στον πάγκο. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Μέλο που έπαιξε ως αλλαγή στο ματς με τη Ρόμα και αναμένεται να πραγματοποιήσει ντεμπούτο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για φέτος στην αγωνιστική των ομίλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.