Ντιέγκο Σιμεόνε: «Απόλαυση να παρακολουθείς τη Λίβερπουλ!»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, δήλωσε ότι την ομάδα του την περιμένει μια δύσκολη πρόκληση στο εντός έδρας ματς της Τρίτης με τη Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η Ατλέτικο έχει νικήσει στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της με τη Λίβερπουλ, συμπεριλαμβανομένης και της μεγάλης νίκης, με ανατροπή, με σκορ 3-2 στο Άνφιλντ, στους «16» της διοργάνωσης τη σεζόν 2019-20.
«Η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ είναι φανταστικές ομάδες, αλλά το να παρακολουθείς τη Λίβερπουλ, είναι πραγματική απόλαυση», δήλωσε ο Συμεόνε στη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα.

«Πιέζουν ψηλά, δεν φοβούνται να αφήσουν χώρους στο πίσω μέρος. Έχουν πολύ γρήγορους παίκτες για να βγουν στη κόντρα. Με τον Φαν Ντάικ τώρα στην ομάδα έχουν βελτιώσει τη στιβαρότητα τους στην άμυνα. Δεν περιμένω τίποτα άλλο από μια ομάδα που θα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο να τους πληγώσουμε, πρέπει να ταιριάξουμε με την ένταση τους και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας ευκαιρίες».

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης πρόσθεσε, ότι ο αμυντικός Χοσέ Χιμένεθ, ο μέσος Μάρκος Γιορέντε και ο επιθετικός Ματέους Κούνια θα περάσουν από τεστ ετοιμότητας και δεν είναι σίγουρο ότι θα υπολογίζονται γι΄αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση. Η Ατλέτικο είναι δεύτερη στον 2ο Όμιλο με τέσσερις βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια και έχει δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο και με το απόλυτο των βαθμών, Λίβερπουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.