Ζενίτ – Μάλμε 4-0: Πρώτη νίκη για τη Ζενίτ (vid)

Η Ζενίτ κυριάρχησε από την αρχή στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα του 8ου ομίλου στην Αγ. Πετρούπολη κι έφτασε σε άνετη κι ευρεία επικράτηση εις βάρος της Μάλμε που έμεινε τελευταία και χωρίς βαθμό

Ζενίτ και Μάλμε αναζητούσαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους που πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με το τέρμα του Κλαουντίνιο που είναι το παρθενικό του Βραζιλιάνου στη διοργάνωση.

Το γρήγορο γκολ έφερε το παιχνίδι στα μέτρα των γηπεδούχων οι οποίοι κυριάρχησαν χωρίς δυσκολίες στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου.

Αν η Ζενίτ έβαλε νωρίς νωρίς στο πρώτο μέρος τις βάσεις για τη νίκη, από πολύ νωρίς και στο δεύτερο μέρος ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Στο 49ο λεπτό ο Κουζιάεφ αξιοποίησε την ασίστ του Ρακίτκσι  για να «γράψει» το 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Μάλμε έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αφελούς αποβολής του Αχμέντοτζιτς που χρησιμοποίησε σκόπιμα το χέρι του για να σταματήσει επίθεση των γηπεδούχων.  

Η νίκη της Ζενίτ έλαβε διαστάσεις θριάμβου καθώς ο Σουτόρμιν με σουτ εκτός περιοχής στο 80ο λεπτό και ο Ουεντέλ στις καθυστερήσεις του ματς διαμόρφωσαν το τελικό 4-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.