Πόρτο – Λίβερπουλ 1-5: “Πάρτι” στο Ντραγκάο με Σαλάχ και Φιρμίνο (hls)

Εύκολο βράδυ πέρασε η Λίβερπουλ στην Πορτογαλία, καθώς συνέτριψε με 5-1 την Πόρτο και έκανε το 2/2 στους ομίλους του Champions League. Από δύο γκολ σημείωσαν Σαλάχ και Φιρμίνο.

Υπερηχητική ήταν ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο “Ντραγκάο”, καθώς “φιλοδόρησε” με πέντε γκολ την Πόρτο και μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο. Οι “Reds” κυριάρχησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και σίγουρα έφτασαν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμεναν στη δεύτερη νίκη τους στο φετινό Champions League.

Ο… χορός των τερμάτων ξεκίνησε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, με τον Σαλάχ να εκμεταλλεύεται λάθος του Σανούσι και να κάνει πολύ εύκολα το 0-1. Στο 45′ ήταν η σειρά του Μανέ να επωφεληθεί από την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και σε κενή εστία να διπλασιάσει τα τέρματα της Λίβερπουλ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κλοπ ανέβασε κι άλλο… στροφές και στο 60′ ο Σαλάχ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έπειτα από φοβερή ενέργεια του Τζόουνς έγραψε το 0-3. Η Πόρτο αντέδρασε προς στιγμήν και μείωσε σε 1-3 με κεφαλιά-ψαράκι του Ταρέμι, όμως τίποτα δεν άλλαξε.

Αντιθέτως, από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Φιρμίνο, ο οποίος σε διάστημα έξι λεπτών σκόραρε δις, με τη Λίβερπουλ να φτάνει στη δεύτερη νίκη της με το εμφατικό 5-1.

Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Τσιμίκας.

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο/4-2-3-1): Ντιόγκο Κόστα – Κορόνα, Φάμπιο Καρντόσο, Μαρκάνο, Σανούσι (56′ Γουέντελ) – Ουρίμπε (46′ Βιτίνια), Σέρχιο Ολιβέιρα (67′ Πέπε) – Οτάβιο (14′ Βιεϊρά), Τόνι Μαρτίνες (46′ Γκρούγιτς), Λουίς Ντίας – Ταρέμι.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ/4-3-3): Άλισον – Μίλνερ (66′ Γκόμεζ), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Τζόουνς, Φαμπίνιο, Χέντερσον (73′ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν) – Σαλάχ (66′ Φιρμίνο), Ντιόγκο Ζότα (88′ Οριγί), Μανέ (66′ Μιναμίνο).

Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου:

Λίβερπουλ 6 (8:3)
Ατλέτικο Μαδρίτης 4 (2:1)
Μίλαν 1 (3:4)
Πόρτο 1 (1:5)

Επόμενη αγωνιστική 19/10:
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ
Πόρτο – Μίλαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.